Hetesekkel megnyert régiódöntő

Az Országos Elődöntőben folytathatja a szerepelését az Erima Gyermek Bajnokságban az Ózdi KC U12-es csapata. A fiatalok ugyanis nagyszerű teljesítménnyel megnyerték a Régiódöntőt. A finálé drámai küzdelemben, 17-17-es döntetlen után, bűntetőkkel dőlt el a nagy rivális Gyöngyössel szemben.

Az Erima Gyermek Bajnokság elődöntőjébe jutó ÓKC U12-es csapat

Az Erima Gyermek Bajnokság elődöntőjébe jutó ÓKC U12-es csapat

Erima Gyerekbajnokság, U12

Régiódöntő, csoportmérkőzések:

Ózdi KC – Nyírsuli B.          30-10

Az Ózdi KC gólszerzői és pályára lépő játékosai: Farkas Bence (6), Bárdos Máté (2), Tóth Soma (2), Tóth Patrik (8), Száva Máté (5), Montvai Márk (3), Szabó Dániel (1), Bolyki Dániel (-), Szalánczy István (3), Csépányi Dominik (-), Bacsó Dávid (-). Kapusok: Punka Benjámin, Pintér Krisztián.

Ózdi KC – Gyöngyös B      23-17

Az Ózdi KC gólszerzői és pályára lépő játékosai: Farkas Bence (2), Bárdos Máté (4), Tóth Soma (2), Tóth Patrik (6), Száva Máté (1), Montvai Márk (5), Szabó Dániel (-), Bolyki Dániel (-), Szalánczy István (2), Csépányi Dominik (-), Vitális Dávid (1), Bacsó Dávid (-). Kapusok: Punka Benjámin, Pintér Krisztián.

Az elődöntőben:

Ózdi KC – Nyírsuli A.          24-19

Az Ózdi KC gólszerzői és pályára lépő játékosai: Farkas Bence (5), Bárdos Máté (2), Tóth Soma (2), Tóth Patrik (5), Száva Máté (1), Montvai Márk (9), Szabó Dániel (-), Bolyki Dániel (-), Szalánczy István (-), Csépányi Dominik (-), Vitális Dávid (-), Bacsó Dávid. Kapusok: Punka Benjámin, Pintér Krisztián.

A döntőben:

Ózdi KC – Gyöngyösi KK A.      17-17, büntetőkkel 20-19

Az Ózdi KC gólszerzői és pályára lépő játékosai: Farkas Bence (4), Bárdos Máté (-), Tóth Soma (3), Tóth Patrik (6), Száva Máté (4), Montvai Márk (2), Szabó Dániel (-), Bolyki Dániel (-), Szalánczy István (1), Csépányi Dominik (-), Vitális Dávid (-), Bacsó Dávid (-). Kapusok: Punka Benjámin, Pintér Krisztián.

Kerekes Péter: – Bence Tamás kollégámat betegsége miatt  helyettesítem, így már a megyei döntő óta viszem a fiúkat. A mostani regionális tornán a csoportmérkőzéseken magabiztosan túljutottunk. A keresztjátékban a Nyírsuli A csapatát küzdelmes mérkőzésen, de végül is biztosan győztük le. A döntőt az eddig is nagy ellenféllel, a Gyöngyös csapatával játszottunk, akit még eddig nem sikerült megvernünk. Óriási csatában, változatos mérkőzésen a végeredmény 17-17 lett, ezután hétméteres dobásokkal dőlt el az aranyérem sorsa. Ebből mi jöttünk ki sikeresen, hozzáteszem megérdemelten, mert szinte az egész mérkőzésen végig mi vezettünk, és a döntő pillanatokban is helyén volt a szívünk. Óriási siker volt, minden elismerésem a fiúknak.

Szöveg és fotó: Marosréti Ervin

Minden vélemény számít!