70 évesen is kiváló formában!

Egy hónap alatt három versenyen méretteti meg magát Szepessy László. Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club örökifjú sportolója jövő hét végén Ukrajnában, egy meghívásos viadalon áll először a súlyok mögé, majd az országos bajnokságon képviseli az ÓSFC színeit. Az év első felének legfontosabb versenye a törökországi Európa-bajnokság lesz számára május közepén.

news/1182_0_300.jpg

Mi legyen a kezdősúly a Törökországi EB-n?

Különös módon, sütemény evéssel kezdődött el Szepessy László edzése a minap a Városi Stadion súlyemelő termében. Az ÓSFC vezetése egy súlyzót formáló tortával lepte meg a 70. születésnapját ünneplő sportolót.

Az örökifjú súlyemelő nem foglalkozik a korával, az elmúlt év végén összeszedett bordatörése is a múlté már, így nyugodtan tud a közelgő versenyekre koncentrálni. Az ukrajnai meghívásos viadal és az azt követő magyar bajnokság egyfajta erőfelmérő lesz számára az Európa-bajnokság előtt.

Szepessy László idén is Fekete József irányításával készül a versenyekre. Az edző és tanítványa egyaránt optimistán tekint a közelgő megmérettetésre. Mindketten úgy vélik: a jövő heti két viadal remek lehetőség arra, hogy kiderítsék: mi legyen a kezdősúly a törökországi EB-n.

A három tavaszi versenyt követően egy rövid pihenőidőszak következik Szepessy László programjában, majd júliusban a hagyományos ózdi Suzuki Kaiser Kupán, augusztusban pedig Torinóban, a masters sportolók világjátékán adhat újfent számot remek erőállapotáról.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

 

Share Button

Minden vélemény számít!