Itthon maradt a három pont

A labdarúgó NBIII Mátra csoportjának 22. fordulójában az Ózdi FC a Bükkábrány csapatát fogadta a Város Stadionban. Csapatunk a 90 perc folyamán láthatóan végig harcolt a győzelemért, aminek meg is lett az eredménye és Török Richárd góljával 1-0-ás győzelemmel sikerült itthon tartani a 3 pontot! Ezzel az ÓFC idei második győzelmét aratta, amivel elmozdult a tabella utolsó pozíciójából.

Itthon maradt a 3 pont

Itthon maradt a 3 pont

A Bükkábrány ellen kék-fehér szerelésben pályára lépő ózdi labdarúgók az elmúlt három hét alatt hat mérkőzésen léptek pályára. A nagyüzemnek a márciusról elmaradt bajnoki összecsapások pótlása és a Magyar Kupa megyei selejtezői az oka. A megterhelő sorozat ellenére a középiskolai ballagás miatt vasárnap délután lejátszott találkozót nagy iramban kezdte el Tokár Béla csapata és a 28. percben egy tetszetős támadás után a vezetést is megszerezték a mieink. A második játékrészben a vendégek voltak mezőnyfölényben, az ÓFC azonban remekül védekezett és Konyha Szabolcs is két nagy bravúrral járult hozzá az eredmény megtartásához. A vége egygólos ózdi siker lett.

A Bükkábrány együttesében négy olyan labdarúgó is szerepet kapott, aki ősszel még az Ózdi FC-t erősítette. Bihari Gyula, Nagy Gábor, Kovács Ádám és Tóth Tamás bár otthonosan mozgott az edzőfüves pályán, sem ők, sem társaik nem alkottak maradandót a mérkőzésen.

A Tura és a Bükkábrány ellen összesen négy gólt szerzett az ÓFC, ebből három Török Richárd nevéhez fűződik. A fiatal középpályás a téli szünetben tért vissza nevelőegyesületéhez, és a héten mutatott eredményes játékának köszönhetően vezeti a klub házi góllövőlistáját.

Harmadik tavaszi győzelmének köszönhetően az Ózdi FC elmozdult a tabella utolsó helyéről, és a 12. helyen álló Bükkábrány is már csupán egy ponttal előzi meg a mieinket. A fekete-fehérek a következő fordulóban Gyöngyösön vendégszerepelnek.

Jegyzőkönyv:

Ózdi FC – Bükkábrány SC 1-0 (1-0)

Ózd, 100 néző. V.: Kis.

Ózdi FC: Konyha – Betik, Timkó, Csák, Zimmermann, Török, Sóskúti, Bodnár, Murányi, Füleki (Kiss), Oltyán (Székely). Edző: Tokár Béla.
Bükkábrány: Homa – Baranyi (Orosz), Hegedűs, Bihari, Nagy, Demeter, Demkó (Tóth), Kovács, Czető, Vasas, Balázs (Gallik). Edző: Vincze Richárd.

G.: Török.
Jók: Betik (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.

Tokár Béla: – Küzdelmes mérkőzésen az első félidei jó játékunknak köszönhetjük a győzelmet.
Vincze Richárd: – Gratulálok a hősiesen küzdő Ózdnak.

Share Button

Minden vélemény számít!