Ezüstéremmel térhetett haza Nánásról az ÓKC utánpótlás csapata

Az Ózdi KC 13-14 éves játékosaiból álló utánpótlás csapata remek teljesítménnyel, ezüstérmet szerzett a Hajdúnánáson megrendezett tornánk. Kerekes Péter csapata és a házigazdák mellett az eseményen részt vett a Gyöngyös, a Hajdúszoboszló, a Nyíregyháza és a Hajdúböszörmény is.
ozdikc_serd

Remek teljesítmény

Az Ózdi KC eredményei:

Csoportmérkőzések:

Gyöngyösi KK – Ózdi KC  20-19 (11-11)

Gólszerzők: Kerekes R. (10), Molnár (3), Tóth D. (3), Miklós M. (2), Farkas B. (1).

Hajdúböszörmény-Ózdi KC  22-33 (11-18)

Gólszerzők: Kerekes R. (9), Farkas B. (7), Miklós M. (5), Tóth D. (5), Sebők K. (2), Molnár l. (2), Pintér D. (2), Sütő B. (1).

Az elődöntőben:

Nyíregyháza Nyírsuli-Ózdi KC   11-12 (5-7) 

Gólszerzők: Miklós M. (3), Sebők K. (3), Kerekes R. (2) ,Molnár l. (2), Farkas B. (1), Tóth D. (1).

A döntőben:

Gyöngyösi KK – Ózdi KC  28-15 (11-11)

Gólszerzők: Tóth D. (5), Miklós M. (4), Kerekes R. (2), Molnár L. (2), Sebők K. (1), Tóth S. (1).

A torna végeredménye: 1. Gyöngyösi KK, 2. Ózdi KC, 3. Hajdúnánás, 4. Nyíregyháza Nyírsuli,  5. Hajdúböszörmény, 6. Hajdúszoboszló.     

Az Ózdi KC ezüstérmes csapata:

Farkas Bence, Kerekes Roland, Lévai Dominik, Miklós Márk, Molnár Levente, Pintér Dominik, Pintér Krisztián, Punka Benjámin, Sebők Kristóf, Sütő Bence, Tóth Dániel, Tóth Soma. Edző: Kerekes Péter.

Kerekes Péter: – Egy küzdelmes, változatos és nehéz tornán vettünk részt! Az első mérkőzésünkön a Gyöngyös ellen majdnem sikerült a bravúr, a második félidő közepén 4 gólos előnyünk volt, sajnos a hajrában többet hibáztunk, amit az ellenfél kihasznált. A Hajdúböszörmény ellen nagyon pontosan, önzetlenül, felszabadulva, igazi csapatként játszottunk, ennek meg is lett a gyümölcse. A döntőbe jutásért vívott hatalmas küzdelemben most végre mi kerültünk ki győztesen a nagy ellenfélnek számító Nyírsulival szemben. Az első helyért való játékban fej-fej mellett haladtunk, de a második félidőre sajnos fejben is elfáradtunk, feladták a fiúk! Ekkor már mindenki játéklehetőséget kapott és ezért következett be a nagyobb arányú vereség. Összességében elégedett vagyok a csapattal azt az egy félidőt leszámítva. A célkitűzést megvalósítottuk, játszott mindenki és tanulságokat is szereztünk, ami remélem a hasznunkra válik a jövőben. Gratulálok a fiúknak!

Szöveg: Marosréti Ervin

Minden vélemény számít!