Hamar elrendezte a Ferencváros az Ózdi KC junior csapata elleni mérkőzést

Az NB I/B-s junior bajnokság utolsó őszi fordulójában nem volt esélye a szoros eredményre az Ózdi KC fiataljainak. A piros-kékek pocsékul kezdtek a Ferencváros vendégeként, a házigazdák pedig az első tíz percben szerzett jelentős előnyüket végig meg is tartották, sőt még növelni is tudtak rajta. Az Ózdi KC csak akkor tudott közelebb zárkózni, amikor a Fradi a második sorát játszatta a találkozón.

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 13. forduló

FTC-Bástyamillenium – Ózdi KC       40-23 (22-7)

Népliget, 30 néző. V.: Bartus Zs., Gál Zs.

FTC-Bástyamillenium: László – Nagy B. (1), Hadobás (11), Kuhn (1), Félegyházi (4), Pádár (3), Bártfai (8). Csere: Jandsó (k), Kovács M. (3), Ónodi (3), Garamvölgyi (4), Szamos (2), Elek Á. (-). Edző: Kiss György. Ózdi KC: Farkas R. – Kóródi K. (3), Rozmán B. (3), Csörgő Zs. (4), Szakál M. (4), Kleska (1), Soós Á. (1). Csere: Fodor (k), Koós D. (4), Szabolcs G. (2), Wilisicz T. (1), Asztalos M. (-). Edző: Szakál György.

Kiss György:Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, innentől kezdve pedig csak a győzelem aránya volt kérdéses. Gratulálok a fiúknak ehhez a szép sikerhez.

Szakál György:Az első tíz percben minden esélyünk elszállt a szoros eredményre. Utána igyekeztünk kozmetikázni az eredményen, de az igyekezetet csak helyenként kísérte siker. Jóval többet vártam ettől a mérkőzéstől. 

Marosréti Ervin