Cseh Lászlóval közös tréningen a Fiedler SE tehetségei

A mai napon az Egerben megtartott régió válogatott edzésen vettek rész a Fiedler SE úszó palántái. Név szerint Csépányi Dalma, Elek Bernadett, Elek Roland, Juhász Tamás, Riczu Dorina, Szaka Dorka, Sződi Zsolt, Taraczközi Gergő, Tóth Dominika és Virág Eszter szállhatott medencébe Cseh László olimpikonunkkal. Az ifjú titánok még november elején kaptak meghívást a Jövő Bajnokai elnevezésű úszó programba, amelynek célja a 2017-es Junior Világbajnokságra történő felkészítés.

Az eseményen tiszteletét tette a Magyar Úszó Szövetség elnöke Gyárfás Tamás, a szövetség főtitkára Dr. Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség szövetségi kapitánya Kiss László, Dr. Tóth Ákos szakmai felügyelő, Tőrös Károly utánpótlás  szövetségi kapitány, valamint a gyerekek nagy örömére Cseh László háromszoros olimpiai ezüst érmes, világbajnok, 25-szörös Európa Bajnok úszó.

Az ózdi edzők Dr. Szabó tünde főtitkár és Dr. tóth Ákos szakmai felügyelő (TF) társaságában

Az ózdi edzők Dr. Szabó tünde főtitkár és Dr. Tóth Ákos szakmai felügyelő (TF) társaságában

Az esemény megnyitójaként Gyárfás Tamás köszöntötte a régió válogatott tagjait, majd Tőrös Károly nagyon jó hangulatú, kötetlen beszélgetést folytatott a gyerekekkel.

Ezután egy közös bemelegítésen vettek részt a versenyzők, amelyet a régió válogatott partner edzői (köztük Schifter Tamás és Nagy-Mengyi Péter ózdi edzők) vezényletek le. A bemelegítés követően szint felmérő úszás következett két versenyszámban.

Nem csak a gyerekeknek, de az edzőknek is egy élményt jelentett az egri tréning

Nem csak a gyerekeknek, de az edzőknek is nagy élményt jelentett az egri tréning

A nap fénypontját a Cseh Lászlóval való közös úszás jelentette a gyerekeknek, akik eleinte kissé megilletődve, de aztán felszabadultan és örömmel szelték a habokat a magyar úszósport kiemelkedő egyéniségével. Kétség kívül örök emlék marad ez a gyerekeknek, és egy újabb motiváció, amely segíti őket a későbbi kemény edzések, feladatok leküzdésében és a még jobb eredmények elérésében.

Az autogram osztás sem maradhatott el

Az autogram osztás sem maradhatott el

Az edzés befejezése után nem maradhatott el a közös fényképek készítése, és természetesen a pólók aláírása, amelyre Laci készséggel állt az ifjú versenyzők rendelkezésére.

Felhőtlen volt az öröm

Felhőtlen volt az öröm

Az ózdi ifjúk örömteli és emlékezetes délelőttöt tölthettek el az egri Bitskey uszodában. Reméljük a jövőben is lehetősége lesz részt vennie hasonló programban városunk tehetséges úszóinak.

Természetesen a közös kép sem maradhatott el Lacival

Természetesen a közös kép sem maradhatott el Lacival

Fiedler SE

Fotók: Fiedler SE, Szaka József MUSZ facebook profil

Share Button