Bajnoki pontok nélkül zárták a hétvégét az Ózdi VSE asztalitenisz csapatai

Sajnos az elmúlt hétvége nem kerül be az ózdi pingpong arany napjai közé, mivel az Ózdi VSE mindkét csapata vereséget szenvedett a bajnokság 11. fordulójában. Különösen az NB III-as csapat kisvárdai veresége volt fájó a szakosztály vezetői számára, mivel a legjobb összeállításban sem sikerült a pontszerzés idegenben.

A tartalékos kerettel felálló NB II-es együettes előre kalkulált vereséget szenvedett hazai pályán, mivel a csapat két meghatározó játékosa, Molnár Dániel (sérülés) és Gadóczi Gábor (külföldi távollét) sem tudott a csapat rendelkezésére állni a Diósgyőr ellen vívott mérkőzésen. A páros meccseken már kiderült, hogy a volt NB I-es játékosokat is felvonultató diósgyőri csapat ellen egy –egy mérkőzés megnyerése is a bravúr kategóriába fog tartozni. Sajnos a csoda elmaradt, és bejött a papírforma, így a végén a Diósgyőr magabiztos győzelmet aratott.

A diósgyőri csapat sima győzelmet aratott

A diósgyőri csapat sima győzelmet aratott

Eredmény:  

Ózdi VSE I. – Diósgyőr  2 – 16 (Győzött: Lövey Á. 1,  Oláh K. 1 egyéni győzelem.)

Az NBII-es csapat veresége után a bizodalom az NB III-as csapat győzelmében volt, amely a legerősebb összeállításában állt asztalhoz a Kisvárda otthonában. A győzelmi esélyek reálisak voltak a tabellán egy hellyel az ÓVSE előtt álló Kisvárda csapata ellen, még annak tudatában is, hogy az őszi mérkőzésen (9:9) a Várda örülhetett az Ózdon megszerzett 1 pontnak. Sajnos ezúttal nekünk nem jött össze a kisvárdai pontszerzés sem, amiben nagy szerepet játszott, hogy egyik nyitó párost sem sikerült megnyerni és a 0:2-ről indult a mérkőzésen állandóan futottunk az eredmény után, ami így 11-7-es várdai győzelmet hozott.

Eredmény: 

Várda  –  Ózdi VSE II.   11 – 7 (Győzött: Fűkő Z. 3, Gátsik A. 2,  Bakos J. 1, Beleznay M.1 egyéni győzelem)

Legközelebb február 1-én szombaton az Ózdi VSE  NB II-es csapata Egerben játszik az Egri Áfész SC II. csapatával,míg az NB III-as csapat Szerencsre utazik bajnoki mérkőzésre.

Share Button