Tíz gólos győzelmet aratott az Ózdi KC serdülő csapata a Nyírsuli-Nyíregyháza ellen

Magabiztos, tízgólos győzelmet aratott az Ózdi KC serdülő csapata a Nyírsuli-Nyíregyháza második gárdája ellen. A fiatalok az alsóházi rájátszás során immár másodszor találkoztak egymással. Az első mérkőzésen a nyírségiek győztek, vagyis a mieinknek sikerült revánsot venni ellenfelükön.

A kék mezes ózdi fiatalok a Nyírsuli ellen ott folytatták, ahol a múlt héten, a Csenger elleni találkozón abbahagyták. Kerekes Péter tanítványai ismét igazi csapatként funkcionáltak, védekezésben és támadásban egyaránt nagy hatékonysággal tették a dolgukat. Mindehhez jó kapusteljesítmény is társult. Punka Benjámin a mezőnybeli próbálkozások mellett büntetőket is hárított.

news/1975_0_300.jpg
Az ÓKC játékosai a szünetre négygólos előnyre tettek szert, a második játékrészben pedig percről percre egyre jobban ellépett ellenfelétől. A magabiztos vezetés azonban a hajrára könnyelművé tette a mieinket, így a csapat edzője a 34-24-es siker ellenére sem volt maradéktalanul elégedett a mérkőzés végén.

A piros-kékek számára sokat jelentett, hogy Csörgő Zsombor ismét a csapat rendelkezésére állt. Az átlövő 12 góllal járult hozzá a sikerhez. A nyírségiek szakvezetője szerint a mieink a játék minden elemében jobbak voltak, így lesz mit megbeszélniük az öltözőben, ha a jövőben eredményesebbek szeretnének lenni.

A Nyíregyháza felett aratott győzelmével az ÓKC a negyedik helyen áll a 8 csapatos alsóházi rájátszás küzdelmében. Az ózdi fiatalok legközelebb Hajdúböszörményben lépnek pályára, a Városi Sportcsarnokban február 20-án, a Debrecen ellen buzdíthatják az együttest a szurkolók.

Munkácsi Norbert

www.ozd.hu