Fűkő Zoltán és Oláh Krisztián sikerei Miskolcról – asztaltenisz

Az ózdi asztalitenisz élettel kapcsolatosan egy fontos és örömteli hírrel még adósok vagyunk, így a hétvégi eredmények előtt azzal nyitnánk a beszámolót.

Január 25-én Miskolcon került megrendezésre az asztaliteniszezők 2013.évi B.A.Z. megyei Felnőtt Férfi TOP 12 „A” bajnoksága, ahova az Ózdi VSE ping-pongosai közül ketten, Fűkő Zoltán és Oláh Krisztián is meghívást kapott. A magas színvonalú megyei eseményen már csak a versenyen való indulás is rangot jelent, meghívásos verseny révén! A versenyen Oláh Krisztián dobogóra állhatott több esélyesebb és jóval idősebb miskolci és tiszaújvárosi versenyzőt is megelőzve! Csak az NB I-ben játszók előzték meg. Fűkő Zoltán is nagyszerűen helytállt és a  9. helyet szerezte meg a rendkívül erős mezőnyben.

Végeredmény:

  1. Nemes Vince (Borsod Volán SE)
  2. Doros Szilárd (borsod Volán SE)
  3. Oláh Krisztián (Ózd VSE)
  4. Bodnár József (Tiszaújváros SC)
  5. Pados Zoltán (Diósgyőri ASE)
  6. Rózsahegyi Péter (Diósgyőri ASE)
  7. Fekete József (Diósgyőri ASE)
  8. Szép Szabolcs (Holcim SE)
  9. Fűkő Zoltán (Ózd VSE)
  10. Tóth Tamás (Borsod Volán SE)
  11. Andrássy Attila (Arló SE)
  12. Boros Zoltán (Diósgyőri ASE)

Február 8-án délelőtt újfent Miskolcon rendezték meg a Borsod Megyei egyéni és páros asztalitenisz versenyt, ahol szép –és nem várt – ózdi sikerek születtek!

Az ózdiak közül Oláh Krisztián és Fűkő Zoltán vett részt a versenyen, és ha már ott voltak meg is nyertek mindent,amit lehetett! Gyakorlatilag taroltak!

Végeredmények:

Férfi egyéni:

  1. Oláh Krisztián (Ózd VSE)
  2. Fűkő Zoltán (Ózd VSE)
  3. Köllő András (Szerencs) Stadler Tamás (Szerencs)

Férfi páros:

  1. Fűkő Z- – Oláh K. (Ózd VSE)
  2. Stadler T. – Köllő A. (Szerencs)
  3. Danczinger M. – Tóth L. (Arló SE) Barak V. – Sáfrányos J. (Arló, Sárospatak)

Rég volt ilyen jó napjuk az ózdi asztaliteniszezőknek! Reméljük kitart a jó forma a hétvégi hazai rangadókra is, hiszen jóval esélyesebb,erős csapatok jönnek Ózdra február 15-én (Gödöllő, Borsod Volán) az NB II és NB III csapatbajnoki fordulóban!

Share Button