Kulcsjátékosait nélkülözve is győzni tudott az Ózdi KC junior csapata az Eger otthonában

Sérülés miatt Szakál Martint, Kóródi Koppányt és Rozmán Benjámint is kénytelen volt nélkülözni az Ózdi KC junior csapata az egri idénynyitón. Ennek ellenére a fiatalok hatalmas akarattal, ötgólos hátrányból felállva fordítottak a hevesiek otthonában. Az utolsó másodpercekben 31-31-nél, kettős emberhátrányban Szabolcs Gábor harcolt ki egy büntetőt, amit már időntúliként Csörgő Zsombor értékesített, így sikerült megnyerni az összecsapást.

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 14. forduló

Eger Eszterházy EVSI – Ózdi KC       31-32 (16-14)

Eger, 100 néző. V.: Kovács T., Major A.

Eger Eszterházy EVSI: Nagy D. – Molnár Á. (4), Nagy G. (-), Rozmán G. (1), Perjési A. (6), Menyhárt M. (14), Zelei B. (4). Csere: Elek J. (1), Miskolci Á. (1). Edző: Hevér Tibor. Ózdi KC: FARKAS R. – KOÓS D. (5), SOÓS Á. (5), CSÖRGŐ ZS. (14), WILISICZ (2), KLESKA (5), SZABOLCS G. (1). Csere: BÍRÓ B. (k), FODOR K. (k), BIDLEK ZS. (-), ASZTALOS M. (-), MIKLÓS M. (-), MOLNÁR L. (-). Edző: Szakál György.

bbblbbbr

Hevér Tibor: – Az első félidőben még azt játszottunk, amit kértem a csapattól, ami az eredményben is megmutatkozott. A fordulás után azonban az ózdiak ránk jöttek, és izgalmas végjátékban elvitték az otthonunkból a két pontot.

Szakál György: – Küzdelemből, akaratból az egész csapatnak jeles! Sérülés miatt három kulcsjátékosunkat is nélkülözni kellett, de akik itt voltak, kivétel nélkül átérezték a nehéz helyzetet. A fiúk nagyszerűen küzdöttek, és megérdemelten szereztek két pontot. Köszönöm a serdülős játékosoknak, hogy a rendelkezésünkre álltak.

A találkozón Csörgő Zsombor egymaga 14 gólt szerzett, ami elengedhetetlen volt a sikerhez. Zsombi legfontosabb találata mégis az utolsó volt, hiszen egy időntúli hetessel sikerült a 32-31-es győzelmet kiharcolni.

Marosréti Ervin