Fegyelmezett védőmunka kell

Megyei rangadóra készül az Ózdi KC férfi kézilabda csapata. A piros-kékek szombaton 18 órától a tavaly még az NB I-ben szerepelt Mezőkövesdi KC-t látják vendégül a Városi Sportcsarnokban. A borsodi rangadó mindig nagy csatát szokott hozni, így most is szoros és érdekes összecsapásra lehet számítani.

Szervezett védőmunkára lesz szükség a Kövesd ellen

Szervezett védőmunkára lesz szükség a Kövesd ellen

– Hasonló presztízscsatára van kilátás, mint egy héttel ezelőtt Egerben. A hevesiek és a mezőkövesdiek nagyjából egyforma játékerőt képviselnek, bár most a dél-borsodiak sokkal jobb formában vannak – mondta el kérdésünkre Lakatos László, az Ózdi KC vezetőedzője. – Az MKC rutinos játékosokból áll, Nyikes és Varga visszatérésével pedig még tovább bővült a variációs lehetőségük.

eger_ozdikc1

Meg kell küzdeni az MKC védelmével is

A cserepadjuk hosszabb lett, valamint a védekezésük is erősödött. Nekünk azt a fegyelmezett munkát kell átmentenünk a saját kapunk előtt, amit Egerben produkáltak a srácok. Ez az alap. Ha ez sikerül, akkor építkezhetünk támadásban. Úgy látom, hogy folyamatosan fejlődik a csapat, a nehézségeink ellenére apró lépéssekkel haladunk előre. Egyértelműen képesnek tartom a fiúkat, hogy a Mezőkövesd ellen itthon tartsuk a két bajnoki pontot. Természetesen ezzel a szándékkel megyünk föl a pályára, a saját közönségünk támogatásával kiharcolhatjuk a sikert. Nagyon nehéz lesz, de szeretnénk hazai környezetben megőrizni a veretlenségünket a kövesdiekkel szemben.

Szöveg és fotó: Marosréti Ervin

Minden vélemény számít!