Sportlövő Diákolimpia Országos Döntőn a Vasvár Úti Ált. Iskola tanulói

Ezzel a beszámolóval még adósok voltunk, de senkit nem szeretnénk kihagyni, akitől anyagot kapunk!  

November 23-án Ácson rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetésege a 2013. év Sportlövész Diákolimpia Országos döntőjét, melyen megyénket, és egyben városunkat három sportlövész leány képviselte. Mindhárom lány, Bozó Jázmin, Dobos Vivien és Horváth Fanni is a Vasvár Úti Általános Iskola tanulói és természetesen az ózdi Meteor Lövész Klub tagjai, akik még nem is olyan régen ismerkedtek meg a lövészettel.

Mindhárom lány a Vasvár Úti Általános Iskola tanulója

Mindhárom lány a Vasvár Úti Általános Iskola tanulója

Az egyéni versenyszámokat tekintve a következő eredmények születtek:

Bozó Jázmin, aki még csak hat hónapja kezdett el versenyszerűen lőni a légpuskás számban 21. lett  a 32 főt számláló mezőnyben, ami nagyszerű eredménynek számít elsőre, majd légpisztollyal pedig a 18. helyen végzett.

1469868_437013513065051_213938350_n

Bozó Jázmin és Dobos Viven először vettek részt diákolimpia döntőn. Horváth Fanni már rutinos versenyzőként utazott Ácsra

Dobos Viven szintén nemrég ismerkedett meg a sportággal és kezdett el versenyszerűen lőni, így az ő 25. helyezése sem ad aggodalomra okot.

Horváth Fanni immáron második alkalommal vett részt diákolimpia döntőn, így ő a többiekhez képest már jóval nagyobb rutinnal rendelkezett, ami meg is látszik az eredményén, mivel a légpuska versenyszámban az előkelő 5. helyen végzett. A dobogótól sem volt messze, ugyanis csak 6 köregység választotta el tőle. Fanni a légpisztoly versenyszámban sem vallott szégyent és a korosztályának 10. helyén végzett.

Csapatban légpuska versenyszámban az ózdi lányok a 6. helyen végeztek.

A légpisztolyos csapat pedig az országos 4. helyet szerezte meg épphogy lecsúszva a dobogóról.

 

Share Button