Sima nyolc gólos győzelmet aratott az Ózdi KC junior csapata a Nyírsuli ellen

Az NB I/B-s junior bajnokságban sereghajtó NYÍRSULI otthonában nyolcgólos győzelmet aratott az Ózdi KC együttese.

A piros-kék fiatalok az első félidőben még csak két-három gólos különbséggel vezettek, a fordulás után azonban kidomborodott a tudáskülönbség. Csörgő Zsombor és Kleska Attila vezetésével rövid idő alatt sikerült megduplázni a szünetig összeszorgoskodott előnyt, ezzel pedig gyakorlatilag el is dőlt a két bajnoki pont sorsa. 

bbblbbbr

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 16. forduló

NYÍRSULI – Ózdi KC        28-36 (11-14)

Nyíregyháza, 30 néző. V.: Rontó, Veress A.

NYÍRSULI: Reszegi – Tiba Sz. (2), Takács D. (3), Ruzsinszki (1), Orbán (2), Garai (2), Papp P. (-). Csere: Dzsugán (k), Dudás R. (k), Jobbágy (5), Pál T. (2), Bíró M. (-), Illés (11), Darkó (-), Krisztián Zs. (-), Hajzer Sz. (-). Edző: Kaplonyi Zoltán. Ózdi KC: FODOR K. – Kóródi (2), Koós D. (5), KLESKA A. (12), Szabolcs G. (3), CSÖRGŐ ZS. (12), Wilisicz (1). Csere: Bíró B. (k), Farkas R. (-), Szakál M. (1), Bárdos M. (-), Tóth S. Edző: Szakál György.  

Kaplonyi Zoltán: – Becsülettel küzdöttünk, de a második félidőben az ózdi csapat felőrölt minket. Ezen a napon ennyire voltunk képesek, gratulálok a vendégek sikeréhez.

Szakál György: – Több sérült játékossal léptünk pályára ezen a mérkőzésen, ettől függetlenül az elképzeléseinket meg tudtuk valósítani. A fiatal játékosok csapatba történő beépítése elkezdődött, ezért a védekezésünk még nem volt mindig acélos. Szinte mindenki pályára léphetett, a siker az eredményes támadójátéknak köszönhető. A győzelmet megérdemeltük ilyen gólkülönbséggel is. Ezen a mérkőzésen Szakál Martin és Kóródi Koppány hozzáállásból jelesre vizsgázott.  

Marosréti Ervin