Írj nekünk

Ha te sportoló vagy sportvezető vagy és szeretnéd, hogy a veled vagy csapatoddal, kluboddal kapcsolatos hírek megjelenjenek az oldalon, vagy csak kérdésed van, esetleg valamilyen probléma merült fel benned az oldallal kapcsolatban, úgy az alábbi elérhetőségeken keresztül fordulhatsz hozzánk.

Telefonon a +36-70-331-3762 vagy elektronikusan az ozdsportja@gmail.com email címen.

 

 

 

 

Share Button

4 thoughts on “Írj nekünk

 1. valaki

  Ózdon vannak lányok akik kéziznek,felnőtt,junior,serdülő.Jó eredményeket érnek el.Erima bajnokságon indulnak különböző korcsoportban,országos elődöntőig jutottak!Róluk miért nincs hir?

  • T

   Kedves Valaki!

   Ha egy kicsit visszább olvasol, akkor találkozhatsz az általad hiányolt hírekkel is.
   De itt van például ez: http://ozdsportja.hu/?p=979 vagy ez: http://ozdsportja.hu/?p=1019
   Ettől függetlenül kérdésedre válaszolva. Az oldal bármilyen ózdi vagy annak vonzáskörzetébe tartozó, sportolónak, sportegyesületnek, sporteseménynek vagy valamiféle mozgással kapcsolatos témának (ahogy fentebb is olvashattad) ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít az oldalon (ami nem reklám szagú). Nem kell mást tenniük, mint hogy az ozdsportja@gmailcom címre elküldeni a “száraz” anyagot, hogy itt meg itt voltunk, ezekkel az eredményekkel és esetleg néhány képet csatolni. A Fiedler SE és a többi sportág is élt a lehetőséggel és küldik az eredményeket.Remélhetőleg az általad említett sportágak képviselői is hamarosan így fogják gondolni! :) Ezen kívül próbálunk majd az eseményeket részt venni és első kézből beszámolni.

 2. anonymus

  Jó kezdeményezésnek tartom az oldalt, örülök, hogy végre van egy ilyen honlap, ahol lehetőséget kapnak a bemutatkozásra azok az emberek, akik a város pozitív képének a létrehozásához hozzájárulnak.
  Azonban a honlap kinézetéhez hozzászólnék: nem a ’90-es évek végén vagyunk :) Jó lenne egy értelmesebb környezetben látni ezeket a híreket. A háttér fotó is szörnyű és ez a fekete szövegháttér is. Legalább átlátszó lenne a fekete rész…

  • T

   Kedves Anonymus!

   Köszönjük az építő jellegű kritikát! Várjuk ötleteidet! :) Fekete háttér: az átlátszónál sajnos olvashatatlan az egész. Háttérnék ha küldesz egy jó minőségű fotót, akkor szívesen lecseréljük! :)

Minden vélemény számít!