Visszafogott teljesítménnyel is nyert az Ózdi KC junior csapata

Az Ózdi KC junior együttese visszafogott teljesítményt nyújtott a mögöttünk hagyott hétvégén. Az őszi idény utolsó hazai mérkőzésén ettől függetlenül a piros-kékek begyűjtötték a két bajnoki pontot. A Hajdúnánás csupán a találkozó első részében tartotta a lépést a piros-kékekkel, utána egyértelmű volt Kleskáék fölénye.

bbblbbbr

Jegyzőkönyv

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 12. forduló

Ózdi KC – Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE           35-31 (19-15)

Ózd, 100 néző. V. Kovács T., Major A.

Ózdi KC: Fodor – KÓRÓDI K. (6), Rozmán B. (3), SZAKÁL M. (9), KLESKA A. (10), Soós Á. (2), CSÖRGŐ ZS. (9). Csere: Farkas R. (k), Koós D. (-), Asztalos M. (-), Wilisicz (1). Edző: Szakál György. Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE: Torma – Murvai (-), Bata (4), Rotóczky (5), Tupicza (-), BATA (11), Dankó (6). Csere: Ötvös (2), Kelemen (3). Edző: Labancz Mihály.

Szakál György: – Ezen a napon az volt a legfontosabb, hogy megnyerjük a mérkőzést. A srácok ennek eleget tettek, a szalagavató után a pályán is helyt álltak.

Labancz Mihály: – Ekkora lehetőségünk még egyszer nem lesz, mint ma volt. Az ózdi játékosok szemmel láthatóan nem voltak csúcsformában, de sajnos nekünk sikerült még tőlük is rosszabbul játszani.

Marosréti Ervin