Külföldön is sikeres az ÓKE sportolója!

A mai napon az Ózdi Kerékpáros Egyesület oszlopos tagja és versenyzője Peták Levente a Kanári-sziegetek második legnagyobb szigetén Fuerteventuran állt rajthoz egy 45km-es mountain bike maratonon és érte el dobogós helyezést, ami az idei év első hegyikerékpáros sikerét jelenti az ÓKE számára! Levente immáron második alkalommal tartózkodik a szigeten, ahol kerékpáros túravezetőként keresi a betevőre valót. :) Alábbiakban az ő rövid beszámolója olvasható, ám hamarosan bővebben megismerhetjük őt és mindennapjait.

A spanyol dobogón is jól mutat az ÓKE mez

Sziasztok!

A mai napon volt szerencsém a Kanári-szigeteki Fuerteventura-n egy 45km-es MTB maratonon indulni, ami 900m szintkülönbséget tartalmazott. A mezőnyt úgy 250-300 fősre saccoltam, de kérdéseimre nem tudtam választ kapni, mert szinte mindenki csak spanyolul beszélt én viszont csak az angolt és egy kicsit a németet beszélem. A 45km-es távot 1:29 óra alatt és 181-es átlag pulzussal teljesítettem, ami az Elit kategória 3. helyre volt elegendő.

45851_529841107060984_2127197425_n

Ahogy a mezeket elnéztem az embereken, főleg a Kanári-szigetekről jöttek., de jó érzés volt egy kicsit újra versenyezni, valamint egy más ország által rendezett versenyen részt venni.

Üdv,

Levi

energiabufe logo

 

Share Button

Minden vélemény számít!