Az ÓVSE NBII-es asztalitenisz csapata súlyos vereséget szenvedett a listavezetőtől – Az NBIII-as csapat hozta a kötelezőt

Szombat délelőtt az ÓVSE asztalitenisz szakosztályának mindkét csapata hazai pályán lépett asztalhoz. Az NBII-es együttes a tabellát vezető Jászkun Volán SC I.-es csapatát fogadta, még az NBIII-as csapat a Sárospatak ellen mérkőzött meg.

Jászkun Volán SC I. csapata

Jászkun Volán SC I. csapata

Az NB II-es csapatra kemény mérkőzés várt, hiszen a mezőnyből mesze kiemelkedő – tavaly még az NB I-ben játszó – és jelenleg listavezető Jászkun Volán SC I.-től (Szolnok) próbáltak pontot rabolni az ÓVSE asztaliteniszezői, ám sajnos bejött a papírforma és az esélytelenek nyugalmával szenvedett vereséget az ÓVSE a magasabban jegyzet együttestől. Az ózdi csapat a legerősebb felállásban is esélytelen lett volna, de az alapcsapatból ketten is igazoltan hiányoztak, így még a mérkőzésnyerésre is minimális esély volt. A szolnoki csapat minden játékosa az NB II egyéni teljesítmény ranglistáján az első 12-ben található, de közülük is kiemelkedik Lukács Richárd, aki 100 %-os teljesítménnyel áll az élen. Jellemző a mérkőzés egyoldalúságára, hogy egyetlen öt szettes (3:2) mérkőzés volt, amit az NB III-as csapatból beugró Kovács Attila tudott összehozni.

Eredmény

Ózdi VSE I. – Jászkun Volán SC I.  0 – 18

Az NBII-es csapat veresége után az NB III-as ózdi csapatra egy nagyon fontos küzdelem várt. A tabellán az ÓVSE mögött helyet foglaló Pataki ASC ellen a legerősebb összeállításban lépett asztalhoz az ózdi csapat, akik az előzetes várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet arattak. A megszerzett két ponttal Fűkő Zoltánék stabilizálták magukat a tabella középmezőnyében. A sikerhez kellett, hogy mindkét páros győzni tudott, ezzel megadva az alaphangot a biztató folytatáshoz. A mérkőzés színvonalas labdameneteket és nagy csatákat hozott, amelyeknek a végén többnyire az ózdi játékosok örülhettek. A mérkőzésen 6 olyan fordulatos meccs is volt, ahol a végeredmény 3:2 volt.

Eredmény

Ózdi VSE II. – Sárospatak  12 – 6 (Győzött: Bakos János 4, Fűkő Zoltán 3,  Beleznay Mátyás 2, Gátsik Attila 1 egyéni győzelem és a Bakos J. – Gátsik A. és a Beleznay M. – Fűkő Z.. páros)

Legközelebb november 30-án szombaton az Ózdi VSE  NB II-es csapata Vácra utazik,míg az NB III-as csapat hazai pályán fogadja az Útfestők-Apagy III. csapatát bajnoki mérkőzésre.

Share Button