Asztalitenisz Top12-es torna és Kistérségi Asztalitenisz Diákolimpia döntő – eredmények, képek

December 10-én hétfőn az ÓVSE asztalitenisz szakosztályának bázisán az Árpád Vezér Úti Általános Iskola tornatermében került megrendezésre a Kistérségi Asztalitenisz Diákolimpia döntője és egy meghívásos Top12 névre keresztelt verseny, amelyet a szervező Asztaltenisz Szakbizottság az I-IV. korcsoportos tanulók számára hirdetett meg.

A Diákolimpia döntőben az I-II. korcsoportban az Újváros Téri Általános Iskola tanulója Szűcs Ádám győzedelmeskedett, még a III-IV. korosztályban a Sajóvárkonyi Általános Iskola színeiben versenyző Danó Gedeon bizonyult jobbnak a többieknél, így ők ketten utazhatnak a megyei döntőre. Danó Gedeon egyéni győzelme mellett a csapatversenyben elért első helyezést is bezsebelte Jónás Zoltánnal (Sajóvárkonyi Ált. Iskola) az oldalán, így megyei döntőben párosban is asztalhoz állhat.

Diákolimpia döntő eredményei itt!

Top12 I-IV. korcsoport eredményei itt!

bbblbbbr

A Top12-es versenyben is a fent említett győztesek játszották a főszerepet, ám ezúttal Jónás Zoltánnak jött ki jobban a lépés és a döntőben legyőzte a párosban csapattársaként asztalhoz álló Danó Gedeont. A dobogó harmadik fokára az I-II. korosztály győztese Szűcs Ádám (Újváros Téri) fért még fel.

Az utánpótlás korú versenyzők Top12-es tornája mellett természetesen a felnőttek számára is hirdettek versenyt, ahol a nem igazolt játékosok mérkőzhettek meg egymással. A szoros mérkőzéseket hozó tornán a borsodbótai Kriston Tibor (Borsodbóta) nyakába került az aranyérem. Mellé a képzeletbeli dobogó második fokára Hangos Józsefet (Ózd) szólították, még a dobogó harmadik helyét Szűcs Gábor (Borsod Volán) foglalhatta el. A torna első három helyezettje kiegészülve a negyedik helyezést elérő Érsek Bélával bekerült az “A” kategóriás döntőbe, amire december 17-én 16 órai kezdettel kerül sor az Árpád Vezér Úti Iskola tornatermében.

Top12 felnőtt eredmények letölthetők innen!

 

Share Button