Megmenekült a kiesést jelentő helytől az ÓVSE NBII-es asztalitenisz csapata

December 8-án vasárnap zárult az asztalitenisz bajnokság őszi szezonja. A záró fordulóban az ÓVSE mindkét csapata idegenben állt asztalhoz. Az NB III-as csapat Tiszaújvárosban, míg az NB II-es csapat Apagyon játszott.

Az NB II-es csapat – régen várt – bravúr győzelmet ért el az apagyi Útfestők csapata ellen, amihez nagyban hozzájárult, hogy ezúttal a nyitómérkőzéseken mindkét ózdi páros győzedelmeskedni tudott. Ez a győzelem kiemelten fontos volt az ÓVSE asztaliteniszezői számára, hiszen a megszerzett pontokkal előrébb lépett az ózdi alakulat a tabellán, így a kiesést jelentő helyről is.  

Az eredmény:

Útfestők-Apagy SE II. – Ózdi VSE I.   5 – 13 (Győzött: Gadóczi G. 3, Oláh K. 3, Fűkő Z.. 3, Lövey Á. 2 egyéni győzelem és a Lövey – Oláh és Gadóczi – Fűkő páros.)

Az NB III-as ózdi csapat – az igazolt hiányzók miatt – gyakorlatilag a tartalék csapattal állt fel  a listavezető otthonában. A tiszaújvárosi csapat két korábbi NB I-es játékost is szerepeltett és a papírformának megfelelő kiütéses győzelmet aratott. A mérkőzésen a legszorosabb csatát a Kovács A. – Vaszlik I. páros vívta, akik nagy küzdelemben 3:2-re maradtak alul a magasabban jegyzett tiszaújvárosi párossal szemben.

Az eredmény:

Tiszaújváros I. –  Ózdi VSE II.  18 – 0

Az ÓVSE asztaliteniszezői ezekkel a mérkőzésekkel befejezték az idei évre a bajnokságot, a folytatásra januárban kerül sor. 

Az NBIII-as bajnokság tabellája letölthető ide kattintva

Share Button