Mozgalmas sportélet

A helyi sportaktívákkal közösen értékelte városunk vezetése Ózd 2013. évi sportéletét. A Bükk Étteremben megtartott fórumon valamennyi helyi sportegyesület ez évi teljesítményéről szó esett, több versenyzőt név szerint is megemlítettek. Ünnepi köszöntőjében Fürjes Pál úgy fogalmazott: a város vezetése a jövőben is fontos feladatának tekinti a helyi sportélet működtetését.

Tizenkilenc esztendős hagyomány már, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével a város vezetése megköszöni mindazon munkáját, akik az adott esztendőben tevékeny részesei voltak Ózd sportéletének. A vacsorával egybekötött évzárón először a Városi Sportszervező Iroda vezetője foglalta össze az esztendő történéseit. Vanczák Attila előbb végigvette a klubok eredményeit, kihangsúlyozva, hogy 2013-ban több egyesületnél is megújult az elnökség, majd kitért a diák-, illetve a szabadidősport sikereire is.

Fürjes Pál rövid köszöntőjének első mondatai a köszönetről szóltak. Városunk polgármestere háláját fejezte ki mindazon sportaktíváknak, akik egész évben tevékenyen részt vettek a helyi sportrendezvények megszervezésében, lebonyolításában. Ahogy Ózd első embere fogalmazott: az oktatási rendszer országos szintű átalakítása is az egészséges életmód felé próbálja orientálni a fiatalokat, és örömteli, hogy ennek jelei városunkban már ebben az esztendőben megmutatkoztak. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottságának elnöke szerint büszkén és elégedetten tekinthetünk vissza a 2013-as év sporttörténéseire.

Az évértékelést követően Ózd alpolgármestere, Obbágy Csaba mondott pohárköszöntőt, majd a megjelentek a kötetlen beszélgetés közepette, közösen nézték meg a helyszínen a Magyarország – Brazília női kézilabda mérkőzést.

Munkácsi Norbert
www.ozd.hu

Share Button