A barcikai Pollack Mihály Általános Iskola győzelmével zárult a futsal megyei elődöntő

Nem lesz ózdi résztvevője a IV. korcsoportos futsal diákolimpia megyei döntőjének. A Városi Sportcsarnokban ma délelőtt megtartott elődöntőben a Sajóvárkonyi Általános Iskola csapata képviselte városunkat, de Halmai Csaba tanítványainak erejéből csupán egy döntetlenre és egy vereségre futotta a háromcsapatos tornán.

IMG_0009 (1)

Három csapat mérkőzött meg egymással a megyei döntőbe való jutásért

A sárga mezes sajóvárkonyi fiatalok a kazincbarcikai Pollack Mihály és a szendrői Apáczai Csere János Általános Iskola együttesével mérkőztek meg a megyei döntőbe jutásért. A mieink előbb egy kiélezett találkozón 2-2-es döntetlen után büntetőrúgásokkal maradtak alul a vegyészváros tanulói ellen, majd az edelényi körzet legjobbjaitól szenvedtek háromgólos vereséget. Halmai Csaba szerint kis szerencsével jobb eredményt is el tudtak volna érni, de a testnevelő a negatív mérleg ellenére sem volt teljesen elégedetlen csapata játékával.

A futsal megyei elődöntővel egy mozgalmas időszak kezdődött el városunkban. Ózd ugyanis továbbra is kiemelt szerepet tölt be a diákolimpia térképén, így nem csupán a labdajátékokban, hanem számos egyéb sportágban is nálunk mérik össze erejüket, ügyességüket, gyorsaságukat Borsod-Abaúj-Zemplén legjobbjai.

A futsal tornát végül a kazincbarcikaiak nyerték meg, miután a mindent eldöntő összecsapáson 3-0 arányban legyőzték a szendrőieket. A sportág megyei döntőjét január 14-én rendezik meg, szintén az Ózdi Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzés jegyzőkönyve letölthető ide kattintva!

Munkácsi Norbert

www.ozd.hu

Share Button