Győzelmével egy helyet előrébb lépett az ÓVSE futsal csapata a bajnokságban

5-1 arányban legyőzték a Szegedi Tudományegyetem csapatát, így két fordulóval az alapszakasz vége előtt felléptek a dobogó harmadik fokára az ÓVSE futsalosai. A dél-alföldiek elleni találkozó előzetesen a kötelező győzelem kategóriába tartozott, ennek ellenére a mieinknek keményen meg kellett dolgozniuk a sikerért a sereghajtó ellen.

A találkozó több mint fél órás csúszással kezdődött el hétfőn este, mert a vendégek nem érkeztek meg időben a Városi Sportcsarnokba. Ennek köszönhetően mindkét csapat a megszokottnál kevesebb időt töltött a bemelegítéssel, de ez a mérkőzés menetén nem látszott meg. Az első percektől lüktető játék folyt a pályán, hatalmas gólszerzési lehetőségeket teremtve mindkét kapu előterében. A szünetre Oltyán találatának köszönhetően a mieink kerültek előnybe. A fordulás után aztán már futószalagon szállították a gólokat a csapatok. Az ÓVSE játékosai közül Badalik és Titkó Gergő is eredményes tudott lenni, a csongrádiak szépítő találata Várnagy Milán nevéhez köthető.

Badalik (jobbra) mesterhármat rúgott a Szegednek

Az őszi fordulóban Vígh, most pedig Badalik (jobbra) rúgott mesterhármat a Szegednek (fotó: Marosréti Ervin, boon.hu)

„Úgy értékelem, hogy jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben meg merem kockáztatni, hogy több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, a másodikban viszont kiütközött rajtunk a hosszú út fáradtsága, ezért sorban kaptuk a gólokat. Győzött tehát a papírforma, gratulálunk a hazaiaknak és köszönjük nekik, hogy késésünk ellenére megvártak minket és lejátszhattuk a mérkőzést” mondta Gombos Viktor, az SZTE EHÖK SE technikai vezetője.

A két csapat őszi mérkőzésén Vígh Ferenc szerzett mesterhármast, most ez a bravúr Badalik Szabolcsnak sikerült. A többszörös magyar strandlabdarúgó válogatott játékos akciógóljai mellett szabadrúgásból is betalált a szegediek hálójába. 

„Az első félidőben akadozott a játékunk, szünet után azonban fel tudtuk pörgetni magunkat és ennek meg is lett az eredménye. Örülök, hogy a fiatal sorunk is eredményesen futballozott ma” – nyilatkozott Vígh Ferenc, az ÓVSE labdarúgója.

Győzelmével az ÓVSE egy helyet előrébb lépett a bajnoki tabellán és immár a harmadik pozíciót foglalja el. Ahhoz, hogy ezt meg is tartsa a jövő héten, Gyöngyösön újabb pontokat kellene szerezniük Fülekiéknek. Az NBII-es pontvadászat alapszakaszát március 3-án, a Berettyóújfalu ellen zárják a mieink a Városi Sportcsarnokban.

Munkácsi Norbert

www.ozd.hu

Share Button