Az egri után újabb győzelemnek örülhetett az Ózdi KC junior csapata

Az egri bravúrgyőzelem után újabb szoros mérkőzést nyert meg az NB I/B-s bajnokságban az Ózdi KC junior együttese. A piros-kékek sokáig üldözték a Balmazújvárost, de a szünet előtt sikerült átvenni a vezetést.

A második harminc percben is voltak nehéz pillanatok, ám a kritikus helyzetekben ezúttal jobban koncentráltak Csörgőék, így ismét győzelemnek örülhettek a lefújás pillanatában.

Óriási küzdelem zajlott a pályán

Óriási küzdelem zajlott a pályán

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 15. forduló

Ózdi KC – Balmazújvárosi KK  36-34 (19-18)

Ózd, 100 néző. V.: Aczél, Paulovics.

Ózdi KC: Fodor K. – Koós D. (8), Soós Á. (5), Csörgő Zs. (9), Wilisicz T. (3), Kleska (8), Szabolcs G. (3). Csere: Farkas R. (k), Bíró B. (k). Edző: Szakál György. Balmazújvárosi KK: Bagi – Nagy G. (-), Bangó Á. (6), Kaszás S. (8), Nagy Á. (10), Kiss D. (-), Katona K. (3). Csere: Buglyó (5), Király D. (2). Edző: Elek László.

Szakál György: – A várt szoros és izgalmas mérkőzést vívták a fiatalok. Sokáig üldöztük a Balmazújvárost, de a második játékrészben jobban koncentráltunk, kevesebbet hibáztunk, így megérdemelten nyertünk. Tavasszal ez már a második szoros küzdelemben kiharcolt siker, aminek nagyon örülök.

Elek László: – Sokat hibáztunk a fordulás után, amit a hazaiak kihasználtak és megnyerték a mérkőzést.     

Marosréti Ervin