28 sportos program májusra

A mai napon az Ózdi Sportszervező Irodától megkaptuk a következő hónap sporteseményeinek listáját. Májusban nem kevesebb, mint 28! sportos esemény várja a látogatókat vagy éppen a sportolni vágyókat. A legközelebbi szervezett sportolási lehetőségig már csak egyet kell aludni és már május 1-én lehet menni gyalogtúrázni Mihánymagosára az ÓMI Természetbarátok köre szervezésében, vagy utcai kosárlabda tornára is lehet nevezni az Ifjúsági Parkban.

Május 1-i részletes program

Május 1-i részletes program

A hónap kiemelt programja a május 25-26-án megrendezésre kerülő I. Ózdi Terepfutó hétvége, ahol szombaton a diákok, majd vasárnap az amatőr felnőttek és profik állnak rajthoz, aminek keretein belül a félmaratoni távon Országos Bajnokot fognak avatni a Bíben-völgyben! Az eseményről természetesen mi is beszámolunk és már azt megelőzően is hírt adunk.

A verseny kiírásai megtekinthetők itt:

Diák verseny

Amatőrök és profik számára kiírt verseny 

Újdonság oldalunkon, hogy a bal oldalon található Aktuális sportesemények menüpont alatt napról napra nyomon lehet követni, hogy milyen sportprogram következik városunkban. Természetesen ha ezeken felül van olyan sportprogram, ami nem található meg nálunk, azt várjuk email-ben az ozdsportja@gmail.com címre!

Ha kíváncsi vagy az összes programra, kattints ide!

Jó sportolást mindenkinek!

Share Button

Minden vélemény számít!