Ön szerint ki legyen “Ózd Legjobb Sportolója”?

Tisztelt Sportbarátok, Ózd Sportja Olvasók!

Ózd Város Önkormányzatának Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága  valamint az Ózdi Sportszervező Iroda a hagyományoknak megfelelően az idén februárban is megtartja „Ózd Legjobb Sportolója” díjátadó ünnepséget, ahol a hét tagú kuratórium által megválasztott sportolók, edzők és sportcsapat kerül elismerésre.

Ki legyen a legjobb1

Honlapunk a kuratóriumi döntés mellett közönség szavazatot hirdet, ahol az Ön által jelölt utánpótlás, felnőtt, valamint a legjobb fogyatékkal élő sportolók mellett a legjobb sportcsapatnak kíván egy-egy külön díjat felajánlani!

Ezért ha Önnek van olyan kedvenc sportolója, vagy csapata, akit/amelyet érdemesnek tart az Ózd Sportja különdíj felterjesztésére, kérem jelölje őket a lent található adatlapon 2014. január 19-én éjfélig! A beérkezett jelöléseket ezt követően szavazásra közzétesszük, amikre 2014. január 26-án éjfélig lehet voksolni!

/Amennyiben nem tud dönteni, úgy olvassa el év végi összefoglalónkat !/

Figyelem! Az ezen az oldalon történő jelölés és a szavazás nem összekeverendő a www.ozd.hu oldalon történő szavazással! Ha Ön a kuratóriumi döntéshez kíván jelölésével hozzájárulni, akkor azt az ott megadott adatlapon tegye meg! 

Döntse el Ön, hogy ki legyen a legjobb!

Töltse ki az online adatlapot és küldje el nekünk jelöltjét!


Share Button