Nem sikerült a döntőbe jutás

Nem jutott be a IV. korcsoportos diákolimpia országos döntőjébe a Bolyky Tamás Általános Iskola lány csapata. Bencze Tamás tanítványai a Debrecen és a Salgótarján ellen is vereséget szenvedtek, így az utolsó helyen zárták a négycsapatos tornát. Az ózdi testnevelő, edző a gyerekek túlterheltségében látja a mai gyengébb teljesítmény okát.

news/1281_0_300.jpg

A túlterheltségben látja a hibát Bencze Tamás edző

A bolykys lányok több fronton harcoltak ebben az esztendőben. A diákolimpia küzdelemsorozatában a III. és a IV. korcsoportjában is megmérettették magukat, egyesületi szinten pedig az ERIMA Gyermekbajnokságban és az országos serdülő és az ifjúsági bajnokságban is képviselték városunk színeit. A mai országos elődöntőn tehát korántsem frissen léptek pályára a mieink és ez meg is látszott játékukon. Bencze Tamás csapata a debreceni és a salgótarjáni ellenfelével szemben is alulmaradt a Városi Sportcsarnokban.

A négycsapatos kézilabda torna ebben a tanévben már a sokadik olyan rendezvény volt városunkban, amelynek megszervezésére a Diáksport Szövetség kérte fel a helyi szakembereket. Vanczák Attila szerint ez azt bizonyítja, hogy Ózd továbbra is kiemelt helyet foglal el a diáksport térképén.

A Bolyky Tamás Általános Iskola lány csapata ezzel a tornával nem zárta le idei programját. Az ifjú kézilabdázók a III. korcsoportban ott vannak az ország legjobb 8 csapata között, így van még lehetőségük arra, hogy éremmel búcsúzzanak a diákolimpia küzdelemsorozatától.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

 

Share Button

Minden vélemény számít!