Megyei válogatott

Idén is van ózdi tagja a megyei serdülő kézilabda válogatottnak. A szakemberek ezúttal Kerekes Rolandot hívták meg az 1998-1999-es születésű játékosokat tömörítő keretbe, aki így egy lengyelországi tornára is elutazott a csapattal. A fiatalember évek óta az ÓKC korosztályos együttesének egyik meghatározó tagjának számít, ilyen elismerésben azonban most részesült először.

news/1415_0_300.jpg

Az 1998-99′-es születésű megyei válogatott tagja lett Kerekes Roland

Ezek a képek a lengyelországi tornán készültek a megyei serdülő kézilabda válogatottról. A fotók közepén, a kupa mögött ott mosolyog Kerekes Roland is. Az Ózdi KC játékosa a nyáron sem pihen, egyéni képzéseken vesz részt és erősítő gyakorlatokat végez szinte nap mint nap. Édesapja egyben klubedzője is, így Kerekes Péter maximálisan tisztában van fia képességeivel.

Roland nagyon sokat dolgozik az edzéseken. Kicsit még önfejű, de remélem, hogy ezt levetkőzi idővel és nagyon sikeres lesz majd ebben a sportágban. – mondta Kerekes Péter, az Ózdi KC edzője.

Rolandnak a megyei serdülő válogatottban sárospataki, miskolci és mezőkövesdi csapattársai voltak. Az együttes négy mérkőzést játszott Lengyelországban és három győzelem mellett egy döntetlen volt a mérlegük. Az ózdi kézilabdázó helyzetét némiképp nehezítette, hogy a válogatott más felfogásban játszott, mint amihez ő itthon hozzászokott.

– Bal szélen és jobb szélen is játszottam Lengyelországban. Az első meccs még nem olyan jól ment nekem, de utána felvettem a ritmust és belerázódtam a játékba. – fogalmazott Kerekes Roland, a Ózdi KC kézilabdázója.

Roland a 2012/2013-as évadban közel 120 gólt szerzett az ÓKC színeiben az országos serdülő bajnokságban és szeptembertől újfent ebben a küzdelemsorozatban mérettetheti meg magát.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

Share Button

Minden vélemény számít!