Kupameccsel indul az idény

Másfél héttel az NB I/B-s bajnoki nyitány előtt Hajdúnánáson vendégszerepel az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek szerdán 18 órai kezdettel a Magyar Kupa sorozat 1. fordulójában csapnak össze a házigazdákkal. A továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el.

ozdikc_nyirbator1

Hajdúnánáson kezdi meg a szereplést az Ózdi KC

         Rendkívül nehéz mérkőzésekkel indul számunkra a bajnoki szezon, ezért ezt az MK-találkozót egy remek felkészülési állomásnak tekintjük – fogalmazott Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. – Védekezésben is szeretnénk új dolgokat kipróbálni, valamint a nyáron szerződtetett játékosok és a fiatalok beépítése is folyamatban van. Természetesen az eredmény sem mindegy, de ettől most sokkal fontosabb, hogy a jövő hét végére elvégezzük azt a munkát, amit elterveztünk.

A tavalyi idényben Hajdúnánáson több gyöngyösi játékos is szerepelt kettős engedéllyel. A hírek szerint ők már máshol kézilabdáznak, viszont az NB I/B-től búcsúzott Hajdúböszörményből meríteni tudott a Nánás.

         Egy kézlegyintéssel nem lehet, és nem is szabad elintézni az ellenfelünket. Az elmúlt esztendőkben sikerült megragadniuk az NB I/B-ben, ráadásul mi rendre megizzadtunk ellenük, akár itthon, akár idegenben. Most is egy nehéz mérkőzésre számítok, amit természetesen szeretnénk megnyerni – tette hozzá Szakál György.

Szöveg és fotó: Marosréti Ervin

 

Minden vélemény számít!