Új kezdeményezés – beindult a lábtenisz bajnokság

Öt csapat részvételével indult el az I. Ózdi Lábtenisz Bajnokság. A sorozatot ősszel és tavasszal is oda-vissza vágós menetrend szerint bonyolítják le a szervezők, a mérkőzések két győztes szettig tartanak. A benevezett együtteseknek nevezési díjat nem kellett fizetniük, de a játékvezetői díj mindig a pályaválasztó formációt terheli.

news/1643_0_300.jpg

Öt csapat adta le nevezését a lábtenisz bajnokságra

A Város- és Sportlétesítmény-üzemeltető Intézmény munkatársai a műfüves pálya mögött alakították ki a lábtenisz mérkőzések játékterét. Az új ózdi sportbajnokságon a Pót-Lendület és a Két Bal Szemesek fantázianevet viselő formáció mérte össze először felkészültségét.

Egy mérkőzés 2 nyert játszmáig, egy szett 21 pontig tart. A csapatok között van olyan, amelyik a bajnokságot megelőző napokban tréningezett már a pályán, a többség azonban most először próbálta ki azt.

Az időjárás nem volt igazán kegyen hozzánk, csípős hidegben kellett játszanunk, de ez semmit nem von le a játék szeretetéből. Érződik rajtunk az összeszokottság hiánya, hisz csapattársammal, Vanczák Attilával erre az alkalomra álltunk össze először és ez sajnos a mai eredményünkön meg is mutatkozott. – mondta ifj. Albert Csaba, Két Bal Szemesek labdarúgója.

A lábtenisz bajnokságra az ÓFC edzője és két aktív játékosa mellett egy egykori válogatott labdarúgó is benevezett. Máriássi Zsolt a Pót-Lendület tagjaként rúgja a bőrt a salakon. Márió számára nem ismeretlen ez a játék, pályafutása alatt sok nagy csatát vívott már meg ehhez hasonló környezetben.

Nagyon sokat lábtengóztunk egykor a nagypályás edzések és mérkőzések mellett. Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, bízom benne, hogy a későbbiekben még több csapat fog jelentkezni a felhívásra. – nyilatkozott Máriássi Zsolt, a Pót-Lendület labdarúgója.

A Pót-Lendület mellett a Boka Szenior gárdája örülhetett győzelemnek az I. fordulóban. Előbbi a Két Bal Szemesek, utóbbi a Török Team gárdáját múlta felül 2-0 arányban. A lábtenisz bajnokság hétfőn délután folytatódik a Városi Stadionban. Ekkor már az ötödik csapat, a Tapsi-Fül is bekapcsolódik a küzdelemsorozatba.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

 

Share Button

Minden vélemény számít!