Eredményes szezonkezdés a Pit-Bull Team-nél

Sikert sikerre halmoztak az elmúlt hetekben a Pit-Bull Team versenyzői. Soós Lajos tanítványai előbb Dunaharasztiban, majd Szigethalmon bizonyították felkészültségüket. Eredményük értékét tovább növeli, hogy az ózdi harcosok több esetben is K.O. győzelmet arattak ellenfelük felett.

news/1640_0_300.jpg

Soós Lajos tanítványai szeptemberben több helyen is bizonyították felkészültségüket

A kisebb nyári holtszezon után újfent teljes intenzitással tréningeznek a Pit-Bull Team tagjai. Az ózdi harcosok már az ősz elején remek formában vannak, amit több rangos viadalon be is bizonyítottak szeptember utolsó napjaiban. A Dunaharasztiban megrendezett „Küzdelmek éjszakáján” Szolomájer László mérettette meg magát. A sok nagy csatát megélt versenyző ezúttal az MMA szabályrendszer szerint lépett be a ketrecbe.

Dunaharaszti mellett Szigethalom volt a másik település, ahol ózdi sikerektől volt hangos a sportlétesítmény. A Pest megyei városban elsősorban az utánpótlás korú versenyzőkkel képviseltette magát a klub. Soós Lajos itt is elégedett lehetett tanítványai teljesítményével, hisz Papp Attila kettő, Kovács Ariel, Tóth Zoltán valamint Berki Renátó egy-egy aranyérmet szerzett, Varga Bence és Lázár József pedig egy-egy ezüstéremmel térhetett haza.

A Pit-Bull Team több tagja a jövőben már a válogatott keretedzéseinek is állandó szereplője lesz, így jó esély mutatkozik arra, hogy a a közelgő lengyelországi világbajnokságnak is legyen ózdi résztvevője.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

Share Button

Minden vélemény számít!