Futott a Gödőllő után az Ózdi KC junior együttese

Az első félidőben megszerzett előnyét a fordulás után is tartani tudta a Gödöllő junior együttese az Ózdi KC fiataljai ellen. A piros-kékek két alkalommal is két gólig zárkóztak föl, de innen a hazaiak tudtak újítani, és végül hatgólos győzelmet arattak. A legnagyobb különbség a lefújás előtti pillanatokban alakult ki, a találkozó a végeredménytől jóval szorosabb volt.

Többször visszajött a mérkőzésbe a csapat, de a végére kialakult a 6 gólos különbség

Többször visszajött a mérkőzésbe a csapat, de a végére kialakult a 6 gólos különbség

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 4. forduló

Gödöllői KC – Ózdi KC      35-29 (19-14)

Gödöllő, 50 néző. V.: Kardos D., Kovács I.

Gödöllői KC: Kármán – Gombás M. (6), Gombás (4), TRÉZSI (10), Szilágyi (3), Harányi (-), Táles (1). Csere: Pacs (k), Schmidt (-), Bátori (4), Szabó G. (4), Eőry (3), Kiss T. (-), Dohanics (-). Edző: Bartos Gábor. Ózdi KC: Fodor K. – Kóródi K. (7), Kleska A. (6), Csörgő Zs. (4), Szakál M. (2), SOÓS Á. (4), SZABOLCS G. (2). Csere: FARKAS R. (k), Rozmán (3), Koós D. (1). Edző: Szakál György.

bbblbbbr
junior_godollo_ozdikc17.jpg
junior_godollo_ozdikc18.jpg
junior_godollo_ozdikc19.jpg
junior_godollo_ozdikc20.jpg
junior_godollo_ozdikc01.jpg
junior_godollo_ozdikc02.jpg
junior_godollo_ozdikc03.jpg
junior_godollo_ozdikc04.jpg

Bartos Gábor:Tartottunk ettől a mérkőzéstől, hiszen az Ózd legutóbb több mint ötven gólt lőtt hazai pályán. Szerencsére végig vezetve, kézben tartottuk az irányítást, így pozitív az összkép.

Szakál György: – Erőteljes hazai pályán kellett megvívni ezt a mérkőzést. Többször is visszajöttünk a meccsbe, de a döntő pillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Sajnálom ezt a vereséget, ekkora különbség egész biztos, hogy nincs a két csapat között. 

Szöveg és fotó: Marosréti Ervin

Minden vélemény számít!