Ötletes, szellemes, eredményes játékkal győzött az Ózdi KC junior együttese – képgalériával

Minden csapatrészében felülmúlta az Ózdi KC junior együttese a Primavera-Mizse KC-t. A fiatalok már az első félidőben is eldönthették volna a két pont sorsát, de ekkor még az alföldiek tartani tudták magukat. A fordulás után azonban egyértelművé vált Kleskáék fölénye, és végül 13 gólos sikerrel zárták a keleti csoport hatodik fordulóját az ózdi juniorok.

jun_ozdikc_lajosmizse08

A második játékrészben teljesen az irányítása alatt tartotta a mérkőzést a ÓKC junior csapata

Junior NB I/B.,

Keleti csoport, 6. forduló

Ózdi KC – Primavera-Mizse KC         35-22 (16-11)

Ózd, 100 néző.V.: Duber K., Hajdú D.

Ózdi KC: Farkas R. – Kóródi K. (2), SOÓS Á. (7), Csörgő Zs. (3), Rozmán B. (5), KLESKA (8), Szabolcs G. (4). Csere: Fodor (k), SZAKÁL M. (2), KOÓS D. (3), Kerekes R. (-), Wilisicz (1), Miklós M. (-), Edző: Szakál György. Primavera-Mizse KC: Bujdosó – Pető (-), SZAJBERT (7), Gazsik (-), Miskolci (6), FERÓ (8), Suba (1). Csere: Huszti (k), Bozsó (-), Almási (-). Edző: Goran Vujasin, Tóth Edmond.

Szakál György: – Már az első félidőben is nagyobb különbséget alakíthattunk volna ki, de akkor nagyon sok lehetőséget elhibáztunk. A folytatásban azonban sokkal jobban koncentráltak a srácok, így örömteli, nagy arányú győzelmet arattunk.

Goran Vujasin: – Az irányítónk hiánya rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Az elején ötlettelenek voltunk, ami később átcsapott lélektelen játékba. A hazaiak megérdemelten nyertek. 

Marosréti Ervin

Fotógaléria:

bbblbbbr
jun_ozdikc_lajosmizse27.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse28.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse29.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse30.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse01.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse02.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse03.jpg
jun_ozdikc_lajosmizse04.jpg