Még lehet jelentkezni a decemberben rajtoló amatőr tekebajnokságra

Idén télen is lesz amatőr tekebajnokság városunkban. A több hónapig tartó szabadidős programsorozat tizenkettedszer biztosít téli sportolási lehetőséget a stadion tekecsarnokában. A megmérettetésnek az elmúlt években 12 csapat volt állandó szereplője, ezek közül öt már most is leadta jelentkezési lapját.

amator teke bajnoksag

Eddig öt csapat adta le jelentkezését

Hétvégi bajnoki mérkőzésükre készülnek az Ózd Városi Férfi Teke Club játékosai. Hétköznaponként jelenleg csak ők edzenek a nyáron felújított Tekecsarnokban. Decembertől azonban minden nap dőlnek majd a bábuk a pályán, igaz, nem igazolt versenyzők veszik célba azokat, hanem a városi amatőr bajnokságra benevezettek. A szabadidős program ezúttal az Ózdi Sportszervező Iroda és az Ózd Városi Férfi Teke Club közös szervezésében valósul meg.

Örömmel csatlakoztunk a szervezőmunkához, mert úgy gondoljuk ebből a bajnokságból az egész teke sport sokat profitálhat. Bár ebben a bajnokságban igazolással nem rendelkező játékosok szerepelhetnek, bízunk benne, hogy lesz olyan, aki a későbbiekben egyesületi szinten is űzi majd ezt a szép játékot. – mondta  Csanádi Csaba, az Ózd Városi Férfi Teke Club játékosa.

Eddig öt csapat adta le jelentkezését – mondta el megkeresésünkre Vanczák Attila. Az Ózdi Sportszervező Iroda vezetője ugyanakkor hozzátette: szóban már többen jelezték részvételi szándékukat, így reményeik szerint minimum tíz csapat ebben az évben is össze tudja majd mérni felkészültségét.

A hagyományokhoz hűen idén is egy alapszakasszal kezdünk, vagyis mindenki játszik majd mindenki ellen. Ezt követően a legjobbak a felsőházban, a kevésbé eredményesek az alsóházi rájátszásban folytatják a küzdelmet és ezt követően alakul ki a bajnokság végső sorrendje. – nyilatkozott Vanczák Attila, az Ózdi Sportszervező Iroda vezetője.

A városi amatőr tekebajnokságra november 22-ig várják a csapatok jelentkezését. A versenykiírás és a nevezési lap letölthető honlapunkról, de az érdeklődők további információkat kérhetnek az Ózdi Sportszervező Irodában is. A tavalyi küzdelemsorozatot a Teknőc Futó Club gárdája nyerte meg, azt megelőzően pedig a Kugli Egylet névre keresztelt baráti társaság diadalmaskodott.

Munkácsi Norbert

www.ozd.hu

Share Button