Három gólos vereséget szenvedett az Ózdi VSE futsal csapata az NBII-es bajnokság 10. fordulójában

Hétfőn este újra NBII-es futsal mérkőzésnek adott otthont a Városi Sportcsarnok. Az Ózdi VSE futsal csapata ezúttal a Gyöngyös gárdáját fogadta a bajnokság 10. fordulójában. A fiatal csapattal felálló ellenfél már az első játékrészben megmutatta technikai és erőfölényét, így 0-4-es eredménnyel fordultak a csapatok a második félidőre, ahol már hiába rúgott hat gólt Féder József csapata, a három pontot 6-9-es végeredménnyel a gyöngyösi együttes zsebelhette be.

Ózd VSE – Energia SC Gyöngyös 6-9 (0-4)

Ózd, 150 néző. V.: Erdélyi, Takács.

Ózd VSE: Jakab – Vígh, Szögedi, Badalik, Oltyán. Csere: Füleki, Ligeti, Balogh D., Titkó, Ruszó, Mészáros B., Deák, Engi. Edző: Féder József.

Energia SC Gyöngyös: Pári – Marosi, Tarnai, Nádudvari, Csoszánszki. Csere: Berkes L., Kabai. Edző: Berkes László.

G.: Szögedi Sz. (3), Oltyán, Titkó, Füleki, ill. Csoszánszki (4), Tarnai (2), Marosi, Berkes, Nádudvari.

Féder József: A túl nagy létszámú keretünk megbosszulta magát. Igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni, van aki élt vele, van aki nem. Az ellenfél úgy rúgott kilenc gólt, hogy közben a kapusunk volt a mezőny legjobbja. 0-4 után próbáltunk felzárkózni, de folyamatosan csak üldöztük az ellenfelet. Ez a meccs így alakult, dolgoztunk tovább.

Berkes László:  Nagy iramú mérkőzésen kedvező helyzetbe kerültünk, miután megszereztük a vezetést. Innentől kezdve ugyanis berendezkedhettünk a kontrajátékra, ami eredményre vezetett.

(Fotó: Marosréti Ervin/ boon.hu)

Share Button