Sikeres szereplés a “Tavaszi Diákolimpia Héten”

A múlt héten Budapest adott otthont az egy hetes összevont diákolimpiai döntőknek. Városunk képviselői szép eredményekkel gazdagodtak. Úszás sportágban Matula Marcell egy második és egy harmadik helyezést gyűjtött be. A Bolykys 4×50 m leány gyorsváltó (Virág Eszter, Tóth Dominika, Riczu Dorina, Csépányi Dalma) a negyedik helyen csaptak a célba. A tornász lányoknál az Újváros Téri I-II. korcsoportos csapat (Mocsárkó Nóra, Zákányi Blanka, Nagy Mia, Dezsőfi-Bocsi Dea Anna, Pózer Ágota, Varga Anna) a dobogó harmadik fokára állhatott fel, a III-IV. korcsoportos csapat az előkelő negyedik helyen végzett.

Egyéniben Klisóczki Fanni 3., Korsoveczki Lizett 4. helyen szerepelt az összesítésben. A középiskolás lányoknál a SZIKSZI csapata 4. lett, a JAG lányai 7. helyen végeztek. Felkészítőjük Murányi Judit. Bárdos Zsófia (SZIKSZI), pedig országos diákolimpiai bajnokként fejezte be az egyéni versengést, ahol Mocsárkó Zsófiának (JAG)  is sikerült az előkelő 6. helyet megszerezni.

Nemcsak a versenyzés terén, de a szervezésben is eredményes volt az elmúlt hét. A Játékos Sportverseny budapesti országos döntőjén ózdi versenyrendezők segédkeztek, mely zavartalanul és a tavalyi év ózdi versenyéhez hasonlóan egri győzelemmel ért véget.

A képen: Tusai Ágnes (versenybíró) Ivády Csaba (játék levezénylő), Zákányi Zoltán (v.bíró), Vanczák Attila (versenybizottság elnökhelyettese) és Halmai Csaba (v.bíró)

A képen: Tusai Ágnes (versenybíró) Ivády Csaba (játék levezénylő), Zákányi Zoltán (v.bíró), Vanczák Attila (versenybizottság elnökhelyettese) és Halmai Csaba (v.bíró)

 

 

 

 

 

 

 

Torna eredmények letölthetőek innen:

I-II. korcsoport “B” kategória

III-IV. korcsoport “B” kategória

V-VI. korcsoport “B” kategória

Szöveg és fotó: Ózdi Sportszervező Iroda

 

 

 

Share Button

Minden vélemény számít!