Hiába a két gól

Az NB III-as labdarúgó bajnokság Mátra csoportjának 16. fordulójának mérkőzésére került sort szombaton. Az Ózdi FC ezúttal a Rákosmente csapatához utazott vendégszereplésre.

Sajnos ezúttal is elmaradt a várva várt győzelem. Az első félidőben ugyan még egyenrangú partnere volt az ÓFC a Rákosmentének, de több egyéni hiba után a hazaiak kezdték ontani a gólokat, ami után már nem tudott felzárkózni a fekete-fehér gárda, így a három bajnoki pont sorsa végleg eldőlt és a mérkőzés 6-2-es végeredménnyel zárult.

Jegyzőköny és edzői nyilatkozatok:

Rákosmente KSK – Ózdi FC 6-2 (2-0)
Budapest, 83 néző. V.: Jakab.

Gólszerzők: Kovács I. (22., 51.), Mészáros (13., 72.), Horváth M. (74.), Radovits (78.), ill. Bodnár (77.), Betik (91.).
Jók: Mészáros, Molnár D., Kovács I., Horváth M., ill. Bodnár, Füleki, Jászkai, Csák.
Kiállítva: Kovács B. (90.).

Hevesi Tamás: – Mély talajú pályán felkészülten vártuk az ózdi csapatot, akik lelkesen játszottak. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk ebből hatot értékesítettünk is. További sok sikert az Ózdnak!

Tokár Béla: – Az első félidőben partiban voltunk ellenfelünkkel, de sajnos két egyéni hiba tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzést, ezek után csak futottunk az eredmény után. A második félidőben helyzeteket hagytunk ki, míg az ellenfél rugdosta a gólokat.

 

Share Button

Minden vélemény számít!