Kevésen múlt a hazai siker!

Az Ózdi Városi SE NB II-es asztalitenisz csapata április 6-án Ózdon, az Árpád Vezér úti iskola tornatermében fogadta a Nyírmada csapatát,akik a mérkőzés előtt három hellyel előzték meg a tabellán az ózdi csapatot. Ősszel Nyírmadán 11:7-es vereséget szenvedett el az ózdi csapat, itt volt a lehetőség a visszavágásra!

A hazaiak legjobbja a 17 éves Oláh Krisztián, aki a mai napon is 3 mérkőzést nyert

A hazaiak legjobbja a 17 éves Oláh Krisztián, aki a mai napon 3 mérkőzést is megnyert

Hazai győzelem esetén nagy lépést tett volna a csapat a bennmaradásért! Minden jól indult, mert a páros mérkőzések után 2:0 volt ide. Sajnos az ózdi játékosok nem bírtak az országos ranglista 76.helyén jegyzett Sallai Zoltánnal, aki minden mérkőzését megnyerte! A legmagasabban jegyzett ózdi játékos Molnár Dániel a 162.helyen áll ugyanezen ranglistán. Az ózdi csapatból ezúttal is kiemelkedett az ifikorú, 17 éves Oláh Krisztián aki a páros győzelem mellett 3 mérkőzést is meg tudott nyerni. Teljesítménye ezúttal a szoros vereséghez volt elég.

Ózdi VSE - Nyírmada SE

Ózdi VSE – Nyírmada SE

A mérkőzést végül a Nyímadai SE nyerte 10 : 8 arányban, de nagyon kevésen múlt a hazai siker! A mérkőzés kiélezettségét mutatja az a tény,hogy a félidőben még 6:4 volt ide, és  rengeteg mérkőzés döntő szettben dőlt el, gyakran csak az a „fránya” utolsó két pont kellet volna!

Asztalitenisz Nemzeti Bajnokság állása ide kattintva letölthető!

A mérkőzés statisztikája:

Ózdi Városi SE – Nyírmadai SE  8 : 10

Az ózdi csapatból győzött: Oláh Krisztián 3, Gadóczi Gábor 2, Lövey Ádám 1 és a Gadóczi-Molnár, valamint Oláh – Lövey páros.

Gadóczi Gábor két győzelmet aratott a mai nap

Gadóczi Gábor két győzelmet aratott a mai nap

Molnár Dávid

Az országos ranglista 162. helyén álló Molnár Dániel sem bírt a 76. helyezett Sallai Zoltánnal

Lövey Ádám

Lövey Ádám

Csapatkep nevekkel

Az Ózdi VSE NB II-es asztalitenisz csapata Gátsik Antal szakosztályvezetővel

 

 

Share Button

Minden vélemény számít!