Labdarúgás diákolimpia, sakk és lövészet hírek

A mai napon került sor a labdarúgó diákolimpia III. korcsoportjának körzeti döntőjére, ahol a Bolyky, a Sajóvárkonyi, a Serényi és a Petőfi Sándor Általános Iskola csapatai mérkőztek meg egymással. A négy csapat közül a Bolyky Tamás Általános Iskola csapata emelkedett ki legjobban, így magabiztosan utasították maguk mögé a Serényi és a Sajóvárkony csapatát.

Jegyzőkönyv letölthető ide kattintva.

III. kcs. foc 4

A győztes csapat

Sakk

A tegnapi nap a középiskolások sakkversenyét rendezték meg az Ózdi Művelődési Intézményekben, ahol öt, de annál inkább elszánt sakkozó vett részt.

DSCF3214

A verseny résztvevői

Az eredmények a következőképpen alakultak:

1 hely : Csakmag Benjámin
2 hely : Csépányi Martin
3 hely : Horacsaek Richárd
4 hely : Kolarovszki Márk
5 hely : Rási Viktória Eszter 

Sportlövészet

2013. 04. 06. (szombaton) került megrendezésre az Általános és Középiskolások Légfegyveres Megyei bajnoksága Miskolcon. Városunkból két iskola versenyzői neveztek a Bolyky Tamás Általános Iskola és Vasvár Úti Általános Iskola.

A Bolyky-s fiúk csapata légpuskás versenyszámban III. helyezést szerezte meg az iskolájuknak, míg a légpisztolyos versenyszámot megnyerték és ezzel továbbjutottak az országos döntőbe.

Csapat tagjai: Restás Dávid

                         Milasán Kristóf

                         Milasán Dominik

Egyéniben Restás Dávid a III. helyezett lett a légpisztolyos versenyszámban és ezzel megerősítette a pozícióját az Április 26-án Ácson megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra.

 

 

Share Button

Minden vélemény számít!