Az ÓVSE asztalitenisz csapatának az NBII-ben maradás volt a tét a Göd ellen – videóval

Az Ózdi Városi SE NB II-es asztalitenisz csapata április 21-én Gödre látogatott,akik a mérkőzés előtt egy hellyel előzték meg a tabellán az ózdi csapatot. Ősszel Ózdon 9:9 arányú döntetlen volt a meccs eredménye, itt volt az igazság pillanata, hogy bebizonyítsák az ózdiak, hogy az a döntetlen a Gödre volt hízelgő!

A hazaiak legjobbja a 17 éves Oláh Krisztián, aki a mai napon is 3 mérkőzést nyert

Az ÓVSE legjobbja a 17 éves Oláh Krisztián, aki minden mérkőzését megnyerte!

Gödön egy esetleges ózdi győzelem a biztos bennmaradást jelentette volna! Minden úgy indult ahogy vártuk, mert a páros mérkőzések után 2:0 volt ide. Ezúttal azonban a folytatás is a legszebb álmainkat idézte, mivel az ózdi „aranykezű” fiatalok sorra nyerték az egyéni mérkőzéseket!  Az ózdi csapat legeredményesebb játékosa ezúttal is az ifi korú, 17 éves Oláh Krisztián volt, aki a páros győzelem mellett minden egyéni mérkőzését  megnyerte. A többiek is rendkívül kiegyensúlyozottan termelték a nyertes meccseket, így végül a mérkőzést az Ózdi Városi SE – meglepetésre – magabiztosan nyerte 13 : 5 arányban! Az idegenbeli siker egyúttal a biztos bennmaradást jelenti, és a bajnokság utolsó fordulójának (Ózd – Vásárosnamény) eredményétől függetlenül az Ózdi VSE az NB II. Észak-Keleti csoportjának tagja lesz jövőre is!

A mérkőzés statisztikája:

GÖDI SE – Ózdi Városi SE  5 : 13

Az ózdi csapatból győzött: Oláh Krisztián 4, Gadóczi Gábor 3, Lövey Ádám 2, Molnár Dániel 2, és a Gadóczi-Molnár, valamint Oláh – Lövey páros.

A bajnokság állása letölthető ide kattintva!

Videó az összecsapásról:

Share Button

Minden vélemény számít!