Számot adunk az elmúlt két hónapról és Mondd el a véleményed!

Kedves Honlap Látogatók!

Immáron két hónapja, hogy elindult honlapunk! Bár ez az idő még rövid ahhoz, hogy hosszú távra vonatkozólag komoly konzekvenciákat vonjuk le, de úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy erről a két hónapról is már számot adjunk és szembenézzünk azzal, hogy mi az amit sikerült ezidáig elérni, vagy éppen nem. Egyúttal szeretnénk benneteket olvasókat megkérni, hogy a lejjebb található kérdőív kitöltésével  osszátok meg velünk véleményeteket, hogy annak kiértékelésével olyanra tudjuk formálni az oldalt, amilyennek Ti szeretnétek látni! 

A száraz tények:

Az oldal hivatalos működésétől számítva 105 bejegyzésünk született 16 kategóriában, ami 19 oldalon jelenik meg és összesen 7000! letöltést eredményezett ezidáig, ami azt jelenti, hogy 1310 egyedi látogatónk követi figyelemmel az oldal tartalmát! Ez az 1310 látogató 19! országból tevődik össze, akik közül 36-an az Egyesül Államokból követik nyomon az oldalt, de szép számmal vannak látogatók Németországból (16) és Angliából (8) is!

Itt látható, hogy milyen országokból követik figyelemmel az oldalt

Itt látható, hogy milyen országokból követik figyelemmel az oldalt

Az oldal összes látogatója átlagosan 1perc 35 másodpercet töltött el eddig az oldalon. A legtöbb letöltést eredményező cikkünk az úszók kiváló eredményéről szóló  Nemzetközi sikerek a Fiedler SE-nélcímű bejegyzésünk, amely 382 letöltésével viszi a “pálmát”, ami azt jelenti, hogy az oldal összes cikkének a letöltését tekintve 6,93%-ot ért el! A második helyre a Deme Szabolcs futót bemutató – Bemutatjuk sportolóinkat II.– cikkünk szerepel, amely 267 letöltéssel és 4,8%-al áll pillanatnyilag. A harmadik helyre pedig a Galéria menünk ért oda 160-as letöltéssel.

A forgalmi adatok úgy alakultak, hogy a látogatók 59,7%-a hivatkozásból kereste fel az oldalt. A maradék látogatások úgy oszlanak el, hogy 30,6% közvetlenül, 9,7%-a pedig keresésből talált az oldalra. A országos nézettséget elemezve természetesen a legtöbben Ózdról (42,19%), majd Miskolcról (20,24) és Budapestről (16,98) látogatják az oldalt.

Forgalmi adatok alakulása

Forgalmi adatok alakulása

A fenti adatokat tekintve ezen rövid idő alatt mi sikeresnek tekintjük az oldalt, ám azért nem vagyunk teljesen megelégedve még, így kérnénk a Ti véleményeteket, amit a lenti kérdőív a segítségével meg is oszthattok velünk. A kapott válaszok értékelése után természetesen levonjuk a konzekvenciákat és próbálunk olyan megjelenést kialakítani, amilyennek Ti látogatók szeretnétek látni az oldalt!

Share Button

Minden vélemény számít!