Akaratgyenge játék

Kiütéses, nyolcgólos vereséget szenvedett szerda délután az Ózdi FC NBIII-as labdarúgó csapata. A fekete-fehérek a 17. fordulóból elmaradt REAC elleni találkozójukat pótolták be a Városi Stadionban. A bajnoki címért küzdő fővárosi alakulat 25 perc alatt eldöntötte a három bajnoki pont sorsát.

news/1220_0_300.jpg

Az elmúlt mérkőzések biztató játéka után szerdán mégis óriási vereséget szenvedett az ÓFC

A napsütéses szerda délután és az elmúlt fordulókban mutatott javuló játéka miatt több mint 100 érdeklődő tekintette meg a helyszínen az Ózdi FC – REAC NBIII-as labdarúgó mérkőzést. A találkozó az első percektől a fővárosi együttes fölényét hozta, a bajnoki címért harcban álló vendégek a 25. percben már háromgólos előnyben voltak, a szünetben pedig már 0-5 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben tovább robogott a REAC henger, aminek újabb három gól lett az eredménye. A találkozó legeredményesebb játékosa a négy találatig jutó kanadai légiós, Switzer Nabil lett.

– Szakmailag nagyon nehéz értékelni a találkozót. Azt kértem a fiúktól, hogy az első percektől koncentráltan játsszanak és ha lehet, már a találkozó elején lőjünk gólokat. Ezt sikerült megvalósítani, ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. – mondta Mátyus János a REAC edzője.

Tokár Béla együttese az első tavaszi fordulóban szenvedett ilyen nagy arányú vereséget, az elmúlt hetekben viszont a szebbik arcát mutatta a csapat. A REAC ellen enerváltan, fásultan mozogtak az ózdi labdarúgók.

– Akaratban és játékban mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk ma. Futás és alázat nélkül ezt a játékot nem lehet játszani. – nyilatkozott Tokár Béla, az Ózdi FC edzője.

Az ózdi labdarúgóknak nincs sok idejük a bánkódásra, hisz vasárnap délután Egerben vendégszerepelnek, jövő héten szerdán, vagyis május 1-jén pedig ismét bajnoki mérkőzést játszanak. A Munka ünnepén a rendkívüli márciusi időjárás miatt elmaradt Tura elleni találkozót pótolják be a fekete-fehérek.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

 

Share Button

Minden vélemény számít!