Jó szereplés a III. Egeres-völgy Terepfutáson

Az idei évben harmadik alkalommal rendezték meg Felsőtárkányban az Egeres-völgy Sportfesztivált, aminek keretein belül a hegyikerékpározás mellett terepfutásban is összemérhették felkészültségüket a versengeni vágyó sportolók.

WP_000246

Nagy Róbert jól tűrte a hőséget, így jutalmul kategóriája első helye mellett az abszolút győzelmet is megszerezte a 13km-es távon

A szervezők 5 és 13km-es távval várták a versenyzőket, ahol a “hőségriadó” ellenére szép számmal álltak rajthoz a futók, közöttük az ózdi Teknőc Futó Club tagjaival, akik szép sikereket értek el kategóriájukban. A klub egyik legeredményesebb és mondhatjuk, hogy legtapasztaltabb versenyzője Nagy Róbert a 13 km-es távon (407 m szintemelkedés) állt rajthoz, ahol kategóriájának győzelme mellett 1:02-es idővel az abszolút értékelésben is az első helyen végzett. Így a szenior 2-es kategóriában természetesen megvédte bajnoki címét immár harmadszor. A klub fiatal tehetsége, a Franciaországi Ifjúsági terepfutó VB-t is megjárt Dömötör Mihály szintén ezen a távon, ahol 1:13-as idővel a 2. helyen ért célba. Vanczák Attila az 5 km-es korosztálybontás nélküli távon kicsivel szorult le a dobogóról és 4. lett 25 perces idővel.

Nagy Robi az első helyen

Nagy Robi az első helyen

Misi is jól állta a "sarat"

Misi is jól állta a “sarat”

Misi kihajtva magát ért a célba

Misi kihajtva magát ért a célba

 

 

Share Button

Minden vélemény számít!