Kilenc éremmel térhettek haza a Délvidék Kupáról Soós Lajos tanítványai

Újabb eredményes megmérettetésen vannak túl a Pit-Bull Team versenyzői. Soós Lajos tanítványai ezúttal a Szegeden megrendezett Délvidék Kupán nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. A nemzetközi kempó versenyen három arany-, három ezüst- és három bronzérem lett a mieink jutalma az eredményhirdetéskor.

news/1733_0_300.jpg

22 harcművészeti és küzdősport egyesület vett részt a Délvidék Kupán

Mozgalmas őszt hagytak a hátuk mögött a Pit-Bull Team harcosai. Az edzőteremben elsajátított ütés és rúgás kombinációkat legutóbb Szegeden, a tizedik alkalommal megrendezett Délvidék Kupán kamatoztatták az ózdi versenyzők. A kétnapos viadalon 22 harcművészeti és küzdősport egyesület vett részt, a kilenc megszerzett érmükkel a mieink a hatodik legeredményesebb klub lett.

Ahogy az várható volt, a gyerekeknél minden érmet elhoztunk. Ezt vártam tőlük, képességük legjavát adva küzdöttek a versenyen. A nagyoknál már nem sikerültek ennyire jól a mérkőzések, de úgy érzem itt sem mi hibáztunk, hanem a kupa menetrendje volt rosszul összeállítva, kevés pihenőt adva egy-egy mérkőzés között a versenyzőknek. – mondta Soós Lajos, a Pit-Bull Team Ózd edzője.

Az ózdi harcosok három harcmodorban tették próbára felkészültségüket Szegeden. A B full kategória Szolomájer László és Berki Renátó számára is ezüstérmet tartogatott,  light contactban induló Varga Bence és Gulyás Milán bronz, Tóth Zoltán és Kovács Ariel aranyéremmel a nyakában térhetett haza az alföldi városból.

Nagyon jól éreztük magunkat ezen a versenyen, bár az út nagyon hosszú volt Szegedig. Én három ellenfél ellen küzdöttem, mindhármat legyőztem. Nem voltak igazán nehéz mérkőzéseim, a legjobban az utolsó ellenfelem küzdött. – nyilatkozott Kovács Ariel, a Pit-Bull Team Ózd harcosa.

Az ózdi csapat legeredményesebb versenyzője Lázár József volt, aki light contactban ezüst, chikara kurabe harcmodorban aranyérmet nyert a X. Délvidék Kupán. A Pit-Bull Team versenyzőit december 21-én hazai környezetben is láthatják az érdeklődők, a tervek szerint ugyanis a klub ekkor rendezi meg nemzetközi versenyét a Városi Sportcsarnokban.

Munkácsi Norbert

www.ozd.hu

Share Button