Egy döntetlen és egy vereség az asztalitenisz NBII-es és NBIII-as bajnokságban

Ez a hétvége sem telhetett el az Ózdi VSE asztaliteniszezői számára bajnoki forduló nélkül. Szombaton az NBIII-as csapat hazai környezetben az Árpád Vezér Úti Általános Iskola tornatermében fogadta az Apagy – Útfestők III. csapatát, még a mai napon az NBII-es csapat Vácra a Váci Reménység Egyesület II-es csapatához utazott idegenbe, a bajnoki pontok reményébe.

Az NBIII-as mérkőzésen szoros csatában maradt alul az ózdi csapat az NB I-es múlttal is büszkélkedő – és az NB III-ban 100 %-os mutatóval rendelkező – Fodor Gézát is a soraiban tudó Apagy ellen. Sajnos ő minden egyéni mérkőzését és a párost is megnyerte az ózdiak ellen, így 8-10 arányban alul maradt az ÓVSE, amivel fontos pontokat vesztett.

Az NBIII-as mérkőzés győztese az Apagy-Útfestők III. csapata lett

Az NBIII-as mérkőzés győztese az Apagy-Útfestők III. csapata lett

Eredmény: 

Ózdi VSE II. – Útfestők-Apagy III.  8 – 10 (Győzött: Bakos János 3, Fűkő Zoltán 3, Gátsik Attila 1 egyéni győzelem és a Bakos J. – Gátsik A. páros)

Az NB II-es csapat bravúr döntetlent ért el az esélyesebb – és a bajnoki tabellán is az ÓVSE előtt álló – váci csapat ellen, amihez nagyban hozzájárult Gadóczi Gábor kiemelkedő játéka, aki minden egyéni mérkőzését megnyerte.  Ez az idegenben szerzett pont még sokat érhet az ÓVSE számára a bennmaradásért folyó küzdelemben.

Eredmény:

Váci Reménység Egyesület II. – Ózdi VSE I.   9 – 9 (Győzött: Gadóczi G. 4, Oláh K. 2, Beleznay M. 1, Lövey Á. 1 egyéni győzelem és a Lövey – Oláh páros.)

 

 

Share Button