Rajtra készen

Hévégén megkezdi szereplését az NBI-es bajnokságban az Ózd Városi Férfi Teke Club. A csapat nyári felkészülését némileg hátráltatták a tekecsarnok felújítási munkái, de az együttes így is a tavalyinál nagyobb reményekkel tekint a pontvadászat elé. A játékoskeretben kisebb változások történtek az elmúlt hetekben és az NBI-es mezőny több tagja is kicserélődött.

news/1561_0_300.jpg

Heti két tréningel készült a rajtra az Ózd Városi Férfi Tekecsapat

Heti két tréninggel készülnek a 2013/2014-es bajnoki szezon rajtjára férfi tekéseink. A csapat tagjai kedd és csütörtök délután veszik célba a bábukat. A tavalyi nagy változásokat követően idén nyáron csupán kisebb átalakulások történtek a klubnál. Szirmai Sándor és Klak Zsolt távozott az egyesülettől, helyükre régi-új játékosok érkeztek. Klak János több éves salgótarjáni kitérő után húzza magára ismét az ÓVFTC szerelését.

Az NBI-es mezőnynek a Szuperligából kieső Kazincbarcika mellett a székesfehérvári Köfém SC és az Oroszlány lett az új tagja. Az ÓVFTC tagjai úgy érzik, a most induló pontvadászatban túl tudják majd szárnyalni tavalyi teljesítményüket.

Bár az ÓVFTC az NBI-ben harcol majd a pontokért, a Városi Stadion tekecsarnokában ebben az esztendőben is rendeznek majd szuperligás mérkőzéseket. A Nyíregyháza ugyanis pályagondokkal küzdött, így albérlet után nézett, amit Ózdon talált meg. A nyírségieket szombaton, a Szolnoki MÁV ellen láthatják játszani a sportág kedvelői.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

Share Button

Minden vélemény számít!