Pont nélküli fordulók az asztalitenisz NBII-es és NBIII-as bajnokságból

Az elmúlt hétvégén az Ózdi VSE mindkét asztalitenisz csapata vereséget szenvedett az esélyesebb ellenfelétől. Vigasz, hogy mindkét mérkőzésen voltak biztató jelek – a tartalékos felállás ellenére -, és egyik csapat sem játszott alárendelt szerepet az idegenbeli mérkőzéseken, és ahogy mondani szokták, nem ezeket a mérkőzéseket kell megnyerni a bennmaradás érdekében, bár a cél mindig a győzelem!

Az NB II-es csapat egyik meghatározó játékosa, Gadóczi Gábor továbbra sem állt a csapat rendelkezésére sérülés miatt a hétvégi egri mérkőzésen és a nemrég felépülő Molnár Dániel is edzéshiánnyal küzdött. Az előjelek nem voltak túl biztatóak az Egri ÁFÉSZ SC II. csapata elleni idegenbeli mérkőzés előtt, főleg ha az őszi mérkőzésből indulunk ki, ahol a legerősebb összeállításban is vereséget szenvedett (5:13) a csapat. Ezúttal páros győzelem nélkül indult a mérkőzés, és már akkor látszott, hogy nagyon nehéz lesz így jó eredményt elérni az Eger otthonában. Az eredmény ennek arányában alakult, így 13-5-ös vereséget szenvedett az ÓVSE.  

Eredmény:  

Egri ÁFÉSZ SC II.  – Ózdi VSE I.  13 – 5

(Győzött: Lövey Á. 2,  Oláh K. 2, Beleznay M. 1 egyéni győzelem)

Az NB III-as csapat  tartalékos összeállításában (Bakos János betegség, Beleznay Mátyás az NB II-es szereplés miatt volt távol) papírforma vereséget szenvedett a tabellán dobogós helyen álló Szerencs csapata ellen. Sajnos ősszel hazai pályán a legerősebb összeállításban is sima vereséget (3:15) szenvedett a csapat, így nem volt meglepő az újabb vereség. Lehetett volna szorosabb is, sőt kis szerencsével a bravúr döntetlen is elérhető lett volna, ha Fűkő Zoltán, Kovács Attila és Dr. Ádám Antal javára dől el több rendkívül kiélezett (3:2) mérkőzés. Egyelőre azonban mindig az ellenfél örülhetett a döntő szettekben a 17:15. 16:14-es szetteknek! Sajnos a szerencse továbbra sem szegült az Ózdiak mellé, így  mondhatni sima 14-4-es verség lett a vége.

Eredmény: 

Szerencs  –  Ózdi VSE II.   14 – 4 

(Győzött: Fűkő Z. 2, Gátsik A. 1 egyéni győzelem és a Fűkő Z. – Gátsik A. páros)

Legközelebb február 15-én szombaton az Ózdi VSE  NB II-es csapata hazai pályán fogadja a Gödöllő II. csapatát,míg az NB III-as csapat szintén Ózdon játszik a Borsod Volán II. csapatával.

Share Button