Kis arányú vereség a listavezetőtől

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 20. fordulójában az Ózdi FC ezúttal Hatvanba volt hivatalos vendégszereplésre. A tabella éllovasa ellen vaj mi kevés eséllyel lépett pályára az Ózdi FC, ám így is alig egy gólos 2-1-es vereséget szenvedett csapatunk. 

Kétszer volt az ózdi hálóban a labda

Kétszer volt az ózdi hálóban a labda

A mérkőzés első félideje az Ózdi FC számára parádésan kezdődött, hiszen előbb Oltyán került jó helyzetbe, ám az ő labdája még nem ért gólt, de néhány perccel később Füleki Csaba kihasználta az ellenfél hibáját és a labdát okosan átemelve a kapus fölött megszerezte csapatunknak a vezetést. Sajnos az ezt követő 5. percben a védelmünk hibázott és Szabó Roland laposan meglőtt labdája a mi hálónkban landolt, amivel kiegyenlített a hazai csapat. A gólt követően a Hatvan végig mezőnyfölényben támadott, de egy egy kontra alkalmával a kék-fehéreknek is lehetőségük nyílt gólt szerezni, ám sajnos ez nem sikerült.

Az első játékrész végén Csák szabálytalankodott feleslegesen, aminek következtében a szabadrúgást Hibó Imre gólra váltott, így megszerezve a vezetést a kék-sárgáknak.

A második 45 percben továbbra is a Hatvan volt fölényben, de néhány pontrúgásból még szerezhettünk volna gólt és pontot menthettünk volna, ám ez sajnos nem sikerült, így 2-1-es vereséggel a hazaiaknál maradt a 3 pont.

Az Ózdi FC szerdán a Városi Stadionban 17 órától a REAC együttesét fogadja, ahol az időjárás miatt elmaradt mérkőzés pótlására kerül sor.

Share Button

Minden vélemény számít!