Már bajnokként vendégszerepelt az ÓVSE csapata Sárospatakon – asztalitenisz

Május 16-án csütörtök este a BAZ megyei bajnokságban szereplő Ózdi VSE II. csapata – már bajnokként – Sárospatakra látogatott asztalitenisz megyei bajnoki mérkőzésre. Ősszel Ózdon az ózdi csapat 11:7-re nyert. Az ózdi csapat egy elhalasztott bajnoki mérkőzést pótolt a Pataki ASC SE II. ellen, és annak tudatában álltak asztalhoz, hogy már ettől a mérkőzéstől – és a hátralévő szerencsi meccstől – függetlenül bajnokok.

A bajnok csapat

A bajnok csapat

A mérkőzést a bajnoki tabellán elfoglalt helyezéseknek (Ózd listavezető, Sárospatak 4-5. helyen) megfelelően megnyerte az ózdi bajnokcsapat, de a győzelem aránya  ( 3:15 ) minden előzetes latolgatást túlszárnyalt. Az újabb nagyarányú idegenbeli sikerrel „erődemonstrációt” tartott a borsod megyei bajnokságot fölényesen megnyerő ózdi csapat! A mai mérkőzésen is mindenki kitett magáért és a páros győzelmek (Fűkő Z.- Nádasdi Gy. és Beleznav M. – Kovács A.)  mellett  Fűkő Zoltán és Beleznay Mátyás  4 – 4, Nádasdi György 3,  Kovács Attila 2 egyéni győzelmet aratott.

Itt szeretnénk megemlíteni, hogy olvasóink hamarosan az ÓVSE 17 éves tehetségével Oláh Krisztiánnal olvashatnak egy interjút.

 

Share Button

Minden vélemény számít!