0-8-as kiütéses vereséget szenvedett az Ózdi FC a Felsőtárkánytól

A labdarúgó NBIII Mátra csoportjában az Ózdi FC a tabella második helyét elfoglaló Felsőtárkány csapatát fogadta a Városi Stadionban. A várható papírforma ezúttal is bejött, így a piros-fekete szerelésben felálló hazai gárda 0-8-as kiütéses vereséget szenvedett, így most sem gyarapodott az ÓFC pontszáma a bajnokságban. Az ÓFC-nek még két hazai forduló van hátra a bajnokságból az NBIII Mátra csoportjában, majd ezt követően ősszel a megyei bajnokságban folytatja szereplését az ózdi együttes.

timko2

Az ÓFC játékosai nem tudták felvenni a ritmust a Tárkány ellen

NB III Mátra-csoport, 24. forduló

Ózdi FC – Felsőtárkány     0-8 (0-4)

Ózd, 100 néző. V.: Varga G.

Ózdi FC: Szőke – Betik, Timkó, Csák K., Zimmermann, Török R. (Székely), Murányi L., Bodnár A., Bíró L., Füleki Cs. (Kiss D.), Oltyán Zs. (Konyha Sz.) Edző: Tokár Béla. Felsőtárkány: Illyés – Vágó (Kovács Sz.),  Nagy Cs., Elek N., Szűcs Á. (Dér), Kaszás, Sápi (Baji), Busai, Romhányi, Balogh D., Vígh F. Vezetőedző: Vígh Ferenc. G.: Balogh D. (2), Vígh (2), Vágó, Busai, Baji, Dér. Jók: Zimmermann, ill. Balogh D., Vígh, Busai, Romhányi.

Tokár Béla: – A bajnokesélyessel szemben nem volt esélyünk a szoros mérkőzésre. Erre a meccsre el is fogytunk, így ilyen arányban is megérdemelt a vendégcsapat sikere.

Vígh Ferenc: – Végig irányítottuk, kézben tartottuk a mérkőzést. A kilencven perc során rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiből szerencsére elég sokat értékesíteni is tudtunk.

Share Button

Minden vélemény számít!