Mély válságban az Ózdi FC felnőtt és U19-es csapata, az U17 és az U15 mentik meg a renomét?

A szerdai kupabúcsú után (1-1 Hódoscsépányon) az Arany Fácán Megyei I. osztály 9. fordulójában a pontszerzés sem sikerült Ongán a sereghajtó otthonában. Az Ózdi FC felnőtt csapata egy szerény képességű ellenféllel szemben maradt alul 3-1 arányban. A mieink közül ezen a napon senki sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt, ráadásul a 78. percben Csákot második sárgája után ki is állította a játékvezető.

Válságos állapotban

A sereghajtót sem sikerült legyőznie az ÓFC-nek

Onga – Ózdi FC 3-1 (2-0)

Gólszerzők: Tósa, Somogyi, Ruzsvánszki, ill. Székely.
Kiállítva: Csák K. (78. p.).
Jók: Tósa, Hozdik, Huszti, ill. senki.

Ifi: 5-1.

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<

Mesternégyest kapott az U19

Ismét vereséget szenvedett az Ózdi FC U19-es csapata. A fekete-fehér fiatalok ezúttal az Onga vendégeként kényszerültek meghajolni az ellenfél előtt, akik már az első percben vezetést szereztek. Ezt még sikerült kiegyenlíteni ugyan, de a folytatásban az ongai Szabó Zoltán sorozatban 4 gólt lőtt, amire már nem érkezett válasz a mieinktől.

Onga – Ózdi FC 5-1 (4-1)

Gólszerzők: Szabó (4), Szigeti ill. Jakab.

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Hibátlan az U17-es csapat 

Hibátlan az U17 is

Pontveszteség nélkül vezeti a tabellát az Ózdi FC U17-es korosztályú együttese. A megyei bajnokságban a Budai Tamás edzette fekete-fehérek 9 pontot szerezve állnak jelenleg a dobogó legfelső fokán. A csapat teljesítményét külön dicséret illeti azért is, mert az eddigi három mérkőzésből kétszer idegenben szerezték meg győzelmet a fiatalok, legutóbb pedig hazai pályán 12-2-re ütötték ki az Emőd gárdáját.

Nyékládháza – Ózdi FC 0-3 (0-2)

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Gólszerzők: Kiss A. (3)

Jók: Kiss Alex, Jakab Ádám, Kozma Balázs, Gyüre Márton.

Budai Tamás, edző: – Kis méretű, rossz talajú pályán értékes győzelmet arattunk. A 30. perctől fokozatosan kijött a két csapat közti erő és tudásbeli különbség, ami végül gólokban is megmutatkozott. 

Három forduló alatt már 29 gólt rúgtak az U15-ök 

Háromból három

Mondhatni tökéletes rajtot vett az Ózdi FC U15-ös csapata a megyei pontvadászatban: a három eddig lejátszott mérkőzésen úgy gyűjtötték be Agócs Tamás tanítványai a bajnoki pontokat, hogy összesen 29 gólt szereztek, miközben egyetlen egyet sem kaptak. A fiatalok két idegenbeli 7-0-ás győzelem után, vasárnap a “centeren” diadalmaskodtak az Emőd ellen 15-0 arányban.

Nyékládháza – Ózdi FC 0-7 (0-4)

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Gólszerzők: Harkály H. (4), Harkály A., Sike B., Varga K.

Jók: Harakály Herkules, Pap Krisztián, Varga Károly

Agócs Tamás, edző: – Szezon kezdeti játék és rengeteg kihagyott gólhelyzet. Az akarat diadala volt a mai, sokat kell még fejlődni, de szerencsére van hová és kivel!

Forrás: www.ozdifc.hu

Share Button

Minden vélemény számít!